Film Europe Channel a Doku CS dostupné aj v O2TV

Telefonica O2 aktuálne zaradila do svojich programových ponúk televízne kanály Film Europe Channel HD, Film Europe Channel a Doku CS. Českí diváci budú mať možnosť tieto kanály sledovať v rámci služby O2TV už od 15. 3. 2013. Doku CS bude dostupný v rámci rozšíreného balíčku Styl v O2TV FLEXI, ktorý sa zameriava na rozvoj osobnosti a vzdelania zábavnou cestou. Film Europe Channel HD, Film Europe Channel a československý filmový kanál Kino CS nájdu diváci v balíčku FILMY v ponuke O2TV Flexi.

Diváci si tak majú možnosť TV kanály Film Europe Media Company predplatiť u takmer všetkých poskytovateľov digitálneho a satelitného vysielania. Unikátny Film Europe Channel je v súčasnosti vo viac ako 300 tisíc domácnostiach.

„Zaradenie do ponúk operátorov je jednou z najnáročnejších úloh distribučnej spoločnosti. Je zrejmé, že naše TV kanály presvedčili záujmom divákov, kvalitou a svojou unikátnosťou. Mimoriadne nás teší záujem o Film Europe Channel, ktorý prináša na televízne obrazovky zážitky, ktoré ponúka v pôvodnom znení s titulkami," povedal obchodný riaditeľ Film Europe Media Company Tomáš Žondra.

Ambíciou Film Europe Media Company je, aby boli kanály Film Europe Channel HD, Film Europe Channel, Kino CS, Doku CS a Muzika CS dostupné u všetkých poskytovateľov televízneho vysielania.

Film Europe Channel zahájil vysielanie v Českej republike a na Slovensku symbolicky 17. novembra 2011. Tento jedinečný filmový kanál má vo svojom portfóliu viac ako 800 filmov v pôvodnom znení s titulkami, vysiela 24 hodín denne, sedem dní v týždni a vždy bez reklám.

Programové balíčky O2 TV:
http://www.o2tv.cz/programove-balicky/