1st CLASS AGENCY je novou PR agentúrou developera logistických parkov P3

1st CLASS AGENCY je novou PR agentúrou developera logistických parkov P3

1st CLASS AGENCY vyhrala tender na poskytovanie PR služieb pre spoločnosť P3 Logistic Parks, jedného z lídrov na európskom trhu nehnuteľností a developingu v oblasti logistických parkov.

Úlohou PR agentúry bude pokračovať v budovaní reputácie P3 ako dôležitého hráča na slovenskom trhu, ako aj vyhľadávať a prinášať efektívne PR projekty a aktivity využívajúce rôzne komunikačné nástroje a témy smerujúce nielen na kľúčový B2B sektor, ale aj na širokú laickú verejnosť.

„1st CLASS AGENCY sme si vybrali pre jej prístup k celkovému uchopeniu komunikácie našej spoločnosti a rozšíreniu doterajších PR aktivít," spresňuje dôvody spolupráce Julie Svárovská, PR & Marketing Specialist spoločnosti P3 logistic parks a dodáva: „P3 má dlhodobé ambície výrazne posilniť svoje postavenie a rozširovať budovanie parkov v rámci celého Slovenska. Kvalitné PR a marketing považujeme za dôležitú súčasť úspechu."

„Téma logistických centier sa môže zdať na prvý pohľad stereotypná či ťažie uchopiteľná. Avšak pod drobnohľadom developerských projektov a zámerov P3, ako aj zaujímavých a často unikátnych klientov, či špecifických a individuálnych prístupov P3 k potrebám svojich klientov, prináša táto téma množstvo rozmanitých a zaujímavých komunikačných príležitostí," spresňuje informácie k spolupráci s P3 Katarína Remiaš, riaditeľka 1st CLASS AGENCY, ktorá sa rozbehla v minulom mesiaci.