Print this page

1st CLASS AGENCY je novou PR agentúrou developera logistických parkov P3

1st CLASS AGENCY vyhrala tender na poskytovanie PR služieb pre spoločnosť P3 Logistic Parks, jedného z lídrov na európskom trhu nehnuteľností a developingu v oblasti logistických parkov.

Úlohou PR agentúry bude pokračovať v budovaní reputácie P3 ako dôležitého hráča na slovenskom trhu, ako aj vyhľadávať a prinášať efektívne PR projekty a aktivity využívajúce rôzne komunikačné nástroje a témy smerujúce nielen na kľúčový B2B sektor, ale aj na širokú laickú verejnosť.

„1st CLASS AGENCY sme si vybrali pre jej prístup k celkovému uchopeniu komunikácie našej spoločnosti a rozšíreniu doterajších PR aktivít," spresňuje dôvody spolupráce Julie Svárovská, PR & Marketing Specialist spoločnosti P3 logistic parks a dodáva: „P3 má dlhodobé ambície výrazne posilniť svoje postavenie a rozširovať budovanie parkov v rámci celého Slovenska. Kvalitné PR a marketing považujeme za dôležitú súčasť úspechu."

„Téma logistických centier sa môže zdať na prvý pohľad stereotypná či ťažie uchopiteľná. Avšak pod drobnohľadom developerských projektov a zámerov P3, ako aj zaujímavých a často unikátnych klientov, či špecifických a individuálnych prístupov P3 k potrebám svojich klientov, prináša táto téma množstvo rozmanitých a zaujímavých komunikačných príležitostí," spresňuje informácie k spolupráci s P3 Katarína Remiaš, riaditeľka 1st CLASS AGENCY, ktorá sa rozbehla v minulom mesiaci.