Dobré dáta od O2 prekročili 25 tisíc splnených výziev. Najnovšia výzva je s Michalom Hudákom

Dobré dáta od O2 prekročili 25 tisíc splnených výziev. Najnovšia výzva je s Michalom Hudákom Foto: O2 Slovakia

O2 už desiaty týždeň vyzýva prostredníctvom ambasádorov každého, aby sa zapojil do kampane Dobré dáta a svojou troškou prispel k zlepšeniu Slovenska.

 

 

Kampaň prekročila hranicu 25 tisíc splnených výziev a O2 tento týždeň vyzýva prostredníctvom Michala Hudáka k objaveniu a ukázaniu skrytých miest.

Aktuálna výzva: Ukážte ostatným, čo je u vás zaujímavé

Nadšený prieskumník neznámych miest a autor kníh o Košiciach Michal Hudák vyzýva: "Zaujímavé a neznáme miesta sa dajú nájsť po celom Slovensku. Nájdite ich a ukážte ich ostatným." Na zapojenie sa do výzvy sa stačí pridať fotku zaujímavého miesta na stránku www.dobredata.o2.sk.

Od začiatku kampane má O2 viac ako 25 tisíc splnených výziev do ktorých sa zapojilo vyše 10 tisíc ľudí.

Dobré dáta od O2

O2 odštartovalo kampaň Dobré dáta ambasádorom a zlatým olympionikom Matejom Tóthom, hneď ďalší týždeň vyzývala k venovaniu času mamám Kristína Farkašová a po nej svojim posolstvom vyzýval vydavateľ slovenskej literatúry a zakladateľ súťaže Poviedka Koloman Kertész Bagala. Ďalšími vyzývateľmi boli raper Strapo s výzvou proti hoaxom a nepravdám na internete, herečka Táňa Pauhofová s výzvou na podporu kultúry naživo, Janica Lacová s výzvou prípravy zdravého a chutného jedla, Matúš Vallo s výzvou návrhu na zlepšenie priestoru okolo nás, Tomi Kid s výzvou proti predsudkom a minulý týždeň opetátor vyzýval s Ľubosom Kostelným k poďakovaniu svojmu učiteľovi. Všetky výzvy sú stále otvorené a je možné ich plniť aj spätne.

Viac informácií o celej kampani a tiež ako sa zapojiť nájdete na stránke: www.dobredata.o2.sk