Virtuálna prehliadka hurbanovského pivovaru

Virtuálna prehliadka hurbanovského pivovaru Foto: Heineken

Prehliadku nášho najväčšieho a najmodernejšieho pivovaru v Hurbanove môžete v najbližších dňoch zažiť aj virtuálne. Spoločnosť HEINEKEN Slovensko sa so značkou Zlatý Bažant rozhodla uviesť na vybraných festivaloch do virtuálnej reality Hurbanovskú pivnú cestu.

Za pomoci špeciálnych okuliarov sa môžete ocitnúť priamo v hurbanovskom pivovare, byť súčasťou výrobného procesu piva a interaktívnou formou sa dozvedieť množstvo zaujímavých informácií.

So začiatkom tohtoročnej festivalovej sezóny uvádza spoločnosť HEINEKEN Slovensko do virtuálnej reality obľúbenú Hurbanovskú pivnú cestu – prehliadkovú trasu v najväčšom a najmodernejšom pivovare na Slovensku, ktorú spoločnosť HEINEKEN Slovensko otvorila v júli minulého roku. Prostredníctvom virtuálnej prehliadky priamo na festivale majú návštevníci jedinečnú príležitosť zažiť proces výroby sladu a piva a zistiť množstvo zaujímavostí a faktov z oblasti výroby zlatého moku. Virtuálnu prehliadku pivovaru môžu zažiť návštevníci bratislavského podujatia Bažant na Mlynoch a košického TUKE fest-u, a po jej absolvovaní sa môžu zapojiť do vedomostného kvízu a získať napríklad zľavu na nákup darčekových predmetov.

Virtuálna Hurbanovská pivná cesta je zároveň pozvánkou na návštevu pivovaru v Hurbanove, kde si môžu milovníci zlatého moku vychutnať výrobu piva „naživo". Pivovar je pre verejnosť otvorený dva dni v mesiaci, a záujemcovia si môžu termín prehliadky rezervovať vopred prostredníctvom jednoduchého online formulára na web stránke www.heinekenslovensko.sk. Prehliadková trasa približuje históriu a súčasnosť výroby piva u nás a odborné informácie, ako aj rôzne zaujímavosti počas prehliadky návštevníkom sprostredkuje obchodný sládok Karol France.

Ako sa zaregistrujem na Hurbanovskú pivnú cestu?

Stačí navštíviť internetovú stránku www.heinekenslovensko.sk a kliknúť na príslušný odkaz.

Kde môžem absolvovať Hurbanovskú pivnú cestu virtuálne?

TUKE fest Košice - 16.5. 2017 Bažant na Mlynoch – 27 – 28.5.2017