Limitovaná edícia Zlatý Bažant Tmavé Nealko už v predaji

Limitovaná edícia Zlatý Bažant Tmavé Nealko už v predaji Foto: Heineken

Pri príležitosti osláv 50. výročia hurbanovskej sladovne predstavuje Zlatý Bažant ďalšiu novinku v limitovanej edícií - Zlatý Bažant Tmavé Nealko. Tento tmavý nealkoholický sladový špeciál v sebe spája štvoricu jačmenných sladov, ktorej výsledkom sú kávové a čokoládové tóny a hustá krémová pena.

Tmavé nealkoholické pivo plnej chuti z Hurbanova ulahodí aj tým najväčším pivným nadšencom, ktorí radi objavujú svet pivných chutí, hľadajú netradičné nealkoholické osvieženie, alebo si práve nemôžu vychutnať alkoholické pivo. K milovníkom piva sa čoraz častejšie radia aj ženy, ktoré oceňujú plnšie a sladšie pivá, medzi ktoré môžeme zaradiť aj Zlatý Bažant Tmavé Nealko.

Rok 2017 sa nesie v znamení osláv polstoročia hurbanovskej sladovne, ktorá svojou ročnou výrobnou kapacitou 111.000 ton predstavuje lídra nie len na Slovensku, ale aj v celej strednej Európe. Zlatý Bažant je jednotkou v rámci kategórie nízkoalkoholických a nealkoholických produktov, a v súvislosti s významným výročím svojej sladovne na trh uvádza ďalšiu z noviniek. „Tentokrát je to výnimočný nealkoholický sladový špeciál vyrobený zo štyroch sladov – svetlého plzenského sladu z produkcie našej vlastnej sladovne, svetlého karamelového, bavorského a farebného sladu", uviedol Matúš Benža, Brand manažér značky Zlatý Bažant Nealko a Zlatý Bažant Radler.

Zlatý Bažant Tmavé Nealko vo vôni a chuti charakterizujú dynamické tóny praženej kávy a čokolády. Sprevádza ich príjemná horkosť. Limitovaná edícia nealkoholického piva je dostupná v 500 ml plechovkách v maloobchodnej sieti od začiatku mája do vypredania zásob. Odporúčaná maloobchodná cena je 0,89 €.

SKVELÝ TIP
Ako si najlepšie vychutnáte Zlatý Bažant Tmavé Nealko?
V chuťovej kategórií tmavých a silných pív, do akej patrí aj Zlatý Bažant Tmavé Nealko, sú zastúpené pivá, ktoré chutia horko a majú tmavo sladovú až praženú príchuť. Sú výrazne chmeľové a zároveň majú jemnú sladkosť s intenzívnou dlhotrvajúcou chuťou. Pivá z tejto kategórie si najlepšie vychutnáte s opekaným, zemitým a komplexným jedlom, mäsom alebo dezertami.