Lidl predstavuje bohatý repertoár jedinečných pív

Lidl predstavuje bohatý repertoár jedinečných pív Foto: Lidl

Po kolekciách vín špičkovej kvality z rôznych regiónov, ktoré zaznamenali veľký úspech, sa obchodný reťazec Lidl rozhodol predstaviť vo viacerých európskych krajinách sortiment rôznych druhov pív typu Craft Beer. Vyberal a hodnotil ich skúsený pivný expert a bloger Rory Lawton.

Od pondelka 29. mája nájdu zákazníci Lidl v ponuke kolekciu Craft Beer pod headlinom „Ready for Craft" od pivovarníkov z rôznych krajín. Craft Beer, teda remeselné pivo s osobitým charakterom a jedinečne vyskladanými pivnými arómami, predstavili zároveň v letáku, na stránke lidl.sk a na svojich sociálnych sieťach. Cieľom akcie je ponúknuť slovenskému zákazníkovi možnosť ochutnať výnimočné druhy piva špičkovej kvality za výhodné ceny s výkladom odborníka o ich charakteristike.

Hlavným komunikátorom jedinečnej kolekcie, ktorá má šancu zaujať nielen tradičných pivárov, je Rory Lawson – študovaný mikrobiológ, rodák z Írska žijúci v Berlíne. Píše blogy o pive, jeho výrobe a histórii, je konzultantom pre spoločnosti, ktoré varia a predávajú pivo a rozhodcom renomovaných pivných súťaží. Do kolekcie Craft Beer pivá nielen vyberal, ale aj hodnotil.

„Ako milovník rôznych druhov pív z celého sveta som presvedčený, že chuťová rôznorodosť a kvalita výberu pivovej kolekcie Lidl nadchne všetkých pivárov," hovorí Rory Lawson. S jeho chuťovými profilmi a jednoduchým opisom ponúkaných druhov pív si môžu kolekciu vychutnať skúsení i menej skúsení konzumenti tohto nápoja.

Na stránke http://www.lidl.sk/sk/8254.htm sa spotrebitelia dozvedia okrem podrobných charakteristík ponúkaných značiek tiež zaujímavosti o kategóriách, do ktorých sa pivá zaraďujú, nechýbajú ani edukačné i zábavné videá s R. Lawsonom.
Nosnými komunikačnými kanálmi kampane Ready for Craft sú leták obchodného reťazca, web lidl.sk, facebookový profil a Instagram Lidl.