Kolotoč Formuly 1 sa presúva do exotickej Malajzie

Seriál Formuly 1 pokračuje Veľkou cenou Malajzie na okruhu v Sepangu a diváci televízií Markíza a Dajto môžu byť opäť pri tom.

"Telka pre chlapa" Dajto ponúkne v piatok 22. marca 2013 o 11:50 záznam tréningov a v sobotu 23. marca 2013 o 09:00 priamy prenos kvalifikácie. Druhé hlavné preteky sezóny odvysiela v nedeľu 24. marca 2013 so začiatkom o 08:30 TV Markíza, naživo a v HD kvalite.

Komentátorom VC Malajzie bude Peter Čambor a moderátorom sprievodného Štúdia F1 Števo Eisele. Ako hosť v štúdiu a spolukomentátor sa divákom predstaví český pretekár Josef Král, ktorý si monopost F1 vyskúšal na vlastnej koži v roku 2010 ako testovací pilot tímu Hispania Racing na okruhu v Abú Zabí.

Priame prenosy zo sobotnej kvalifikácie a nedeľných hlavných pretekov si fanúšikovia najprestížnejšej motoristickej súťaže na svete budú môcť vychutnať bez prerušenia reklamou.

Tréningy, kvalifikáciu aj hlavné preteky VC Malajzie prinesie svojim predplatiteľom aj video on-demand platforma VOYO.sk.

Po minulotýždňových prvých pretekoch aktuálnej sezóny F1 v austrálskom Melbourne je na čele priebežného poradia jazdcov Kimi Räikkönen (Lotus F1 Team), nasledovaný Fernandom Alonsom (Scuderia Ferrari) a Sebastianom Vettelom (Infiniti Red Bull Racing). Vettel sa vlani stal iba tretím jazdcom v histórii súťaže, ktorý získal tri tituly majstra sveta v rade za sebou.

PR oddelenie TV Markíza