Nápoje, ktoré u vás na sviatky rozhodne nemôžu chýbať

Nápoje, ktoré u vás na sviatky rozhodne nemôžu chýbať Foto: Heineken

Najkrajšie obdobie roka sa nezadržateľne blíži. HEINEKEN Slovensko si pre vás pripravil špeciálnu nádielku jedinečných pív, radlerov a ciderov, ktoré doplnia vaše sviatočné menu, dozdobia stôl a vy si budete môcť vychutnať jedinečné momenty v tej najlepšej spoločnosti.

 

 

KRUŠOVICE IMPERIAL

Vychutnajte si štýlový ležiak s vlastnou dušou a dlhoročnou tradíciou Krušovice Imperial z majestátneho krígľa, ktorý v sebe ukrýva naozaj kráľovskú „vychytávku" – stačí naň posvietiť ostrým bodovým svetlom a vďaka svojmu unikátnemu dizajnu sa okolo krígľa objaví svetelná koruna. Jemne zlaté zafarbenie v kombinácii s lahodnou horkou chuťou, výbornou penivosťou a výrazným „řízom", varené s láskou z výhradne českých surovín, kvalitného sladu, pramenitej vody křivoklátskych lesov a žateckého chmeľu. Také je kráľovské pivo Krušovice Imperial.

Obsah balenia: 5 x 0,5 l piva Krušovice Imperial a 0,3 l krígeľ
Obsah alkoholu: 5 %
Odporúčaná cena: 4,25 Eur

ZLATÝ BAŽANT MEDOVÝ PORTER

Nechajte sa vtiahnuť do tej pravej sviatočnej atmosféry s tradičným balením špeciálu Zlatý Bažant Medový Porter. „Výrazný korenistý buket, primeraná horkosť a lahodná sladová chuť s jemným dozvukom sladkého medu sú výsledkom dodržania tradičných receptúr a kombinácie štyroch druhov výnimočných sladov, vysokého majstrovstva varenia a dodržania správneho času zrenia," opisuje chuťový profil Karol France, obchodný sládok Heineken Slovensko.

Obsah balenia: 4 x 330 ml piva Zlatý Bažant Medový Porter
Obsah alkoholu: 6,7 %
Odporúčaná cena: 3,49 Eur

 

MULTIPACK ZLATÝ BAŽANT 12%

Zlatý Bažant sa už tradične postará o bohatú nádielku siedmich pollitrových dvanástok, ku ktorým je pribalený aj originálny krígeľ inšpirovaný črpákmi, ktorý pre značku Zlatý Bažant exkluzívne navrhol sklársky dizajnér Patrik Illo. Tento svetlý ležiak je charakteristický jemnou chmeľovou arómou a stredne silnou horkosťou. Navyše si tento originálny tip na darček odnesiete v praktickom, ľahko prenosnom balení.

Obsah balenia: 7 x 0,5 l piva Zlatý Bažant 12% a 0,5 l krígeľ
Obsah alkoholu: 4,7 %
Odporúčaná cena: 5,25 Eur

ZLATÝ BAŽANT RADLER 0,0% SLIVKA S ĎUMBIEROM

Odmeňte sa počas sviatkov inováciou, ktorá kombinuje recepty našich starých mám a modernú európsku gastronómiu. Najnovší Zlatý Bažant Radler 0,0 % Slivka s ďumbierom z limitovanej edície si môžete vychutnať ľadovo vychladený alebo aj zohriaty, pretože spojenie sladkej slivky a príjemne hrejivého ďumbiera je ideálnou kombináciou určenou pre chladné obdobie. Navyše je vyrobený zo 100%-ných prírodných ingrediencií, bez obsahu farbív, konzervantov a alkoholu, takže si ho môžu bezpečne vychutnať aj sviatoční vodiči.

Obsah: 500 ml
Obsah alkoholu: 0,0 %
Odporúčaná cena: 0,89 Eur

HEINEKEN ČAPOVACÍ SÚDOK 5 L

Načapujte si svetové pivo značky Heineken priamo u vás doma. Predstavujeme Vám jediný súdok so skutočným čapovacím zariadením na slovenskom trhu čapujúcim pivo pod tlakom, v spoločnosti ktorého sa môže každý z vás na moment cítiť ako v pube. Prekvapte počas sviatkov vašich najbližších a spríjemnite si spoločné chvíle s týmto svetlým ležiakom s príjemnou vyváženou chuťou, čírou farbou a jedinečnou sviežosťou.

Obsah: 5 l
Obsah alkoholu: 5 %
Odporúčaná cena: 15,75 Eur

STASSEN CIDRE BRUT, CUVÉE ROSÉ A GRAND CRU

Šampanské medzi cidermi, aj tak sa dá nazvať trio unikátnych chutí ciderov značky Stassen, pri ktorých výrobe sa používajú okrem špeciálne pestovaných ciderových jabĺk aj svetoznáme kvasnice z regiónu Champagne. Prehĺbte čaro sviatkov a odmeňte vás a vašich najbližších luxusnými cidermi, ktoré sú výsledkom 125 ročných skúseností balgickej rodiny Stassenovcov z oblasti Aubel.

Obsah: 750 ml
Obsah alkoholu: Stassen Cidre Brut a Cuvée Rose 7,4 %, Stassen Grand Cru 8,2 %
Odporúčaná cena: 6,99 Eur

SKVELÝ TIP: Ako si vychutnať pivo počas sviatkov?

„Pivo patrí k nízkoalkoholickým nápojom, takže sa ho nemusíte báť popíjať počas vianočného večera, prípadne silvestrovskej noci. Dokonca môžete vyskúšať aj viacero druhov či rôzne špeciály. Pivo má navyše pozitívny vplyv na trávenie a dokáže pomôcť, keď to preženiete s dobrotami počas sviatočného hodovania. Pivo zároveň výborne ladí s kapustnicou, ku ktorej špeciálne odporúčam mierne horké resp. horké a chmeľové pivá." Karol France
Obchodný sládok Heineken Slovensko