Kartu O2 Voľnosť na neobmedzené volania za 10 centov bude možné aktivovať aj v Novom roku

Kartu O2 Voľnosť na neobmedzené volania za 10 centov bude možné aktivovať aj v Novom roku

Limitovaná karta O2 Voľnosť sa zmenila na trvalú ponuku. Volania s O2 Voľnosťou sú v priemere až dvakrát dlhšie.

O2 zaradilo predplatenú kartu O2 Voľnosť do trvalej ponuky. Predplatená karta bola pôvodne predstavená pri príležitosti 10. narodenín operátora ako limitovaná edícia do konca roka 2017. Po necelých 5 mesiacoch O2 Voľnosť aktívne využíva už viac ako 100 tis. zákazníkov.

„Neobmedzené volania len za 10 centov, ktoré na trh priniesla karta O2 Voľnosť, si za krátku dobu našli množstvo fanúšikov. Svedčí o tom viac ako 100 tisíc aktívnych zákazníkov, ako aj dvojnásobný nárast priemernej dĺžky volaní. Karta je obľúbená aj u zákazníkov, ktorí si chcú ponechať svoje obľúbené číslo – počet prenosov na predplatené služby vzrástol 4-násobne," povedala Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2.
Desať centov za hovor, nie za minútu

O2 Voľnosť umožňuje zákazníkom volať len za 10 centov za hovor do všetkých sietí v celej EÚ a posielať SMS správy v cene 5 centov. Zákazníci majú k dispozícii aj dátový balíček s objemom 1GB v cene 5 eur. Ak dáta využívajú nepravidelne, môžu využiť službu Internet na deň s objemom 250 MB za 50 centov na deň.

Predplatená karta O2 Voľnosť je v ponuke od 13. júna 2017, pričom nahradila predplatenú kartu O2 Fér, ktorá od rovnakého dátumu už nie je v aktívnom predaji. Ak však zákazníci majú záujem o využívanie predplatenej karty O2 Fér, môžu tak urobiť zmenou programu z O2 Voľnosti. Prechod je možné uskutočniť na webstránke operátora, na predajni alebo prostredníctvom SMS správy.