O2 zvýhodňuje cestovanie aj mimo krajín EÚ

O2 zvýhodňuje cestovanie aj mimo krajín EÚ

O2 priniesol od 17. februára pre svojich zákazníkov novú výhodnú službu volaní a dátovania pod názvom O2 Svetový roaming, ktorá platí v 28 krajinách mimo krajín EÚ. Zákazníci získavajú s novou službou volania v cene 0,5 eur a rovnako môžu využiť až 50 MB dát za cenu 5 eur.

 

 

„Po vlaňajšom zvýhodnení roamingu v krajinách EÚ sme pre zákazníkov pripravili aj výhodnejšiu ponuku volaní a dátovania v 28 krajinách Zóny 2. Cestovanie za dobrodružstvom tak s novou službou O2 Svetový roaming bude opäť výrazne výhodnejšie a zákazník získa nielen volania v cene 50 centov za minútu, ale aj 50 MB dát za 5 eur," povedala hovorkyňa O2 Tereza Molnár.

O2 Svetový roaming

S novou službou O2 Svetový roaming zákazníci volajú za cenu 0,5 eur za odchádzajúce a 0,5 eur za prichádzajúce volania, pričom môžu využiť aj zvýhodnenú cenu dát v objeme 50 MB vo výške 5 eur. Objem predplatených dát je možné po aktivácii využiť do konca dňa. Aktivácia služby je bezplatná a zákazník platí len za minúty, ktoré prevolá. Za dáta platí len za predpokladu, že ich využije.

Odporúčame aj: Vďaka novej tarife je Internet na doma od O2 dostupný už pre vyše 92% ľudí

Zákazníci si môžu službu aktivovať prostredníctvom zákazníckeho portálu Moje O2 alebo zaslaním bezplatnej správy v tvare SVET A na číslo 99 222.

V súvislosti so štartom novej služby O2 Svetový roaming končí služba Internet na deň v zahraničí. Všetci zákazníci, ktorí majú službu aktívnu, budú 21. februára oslovení SMS správou o tom, že im službu o mesiac O2 automaticky deaktivuje. V prípade záujmu si môžu aktivovať novú službu O2 Svetový roaming.