Záujem o zdravý životný štýl zažíva boom aj na internete

06.05.2013 14:42 | Tlačové správy | cvicte.sk

Popri množstve ženských internetových magazínov, ktoré rastú ako huby po daždi, rastie na internete záujem aj o portály, ktoré nie sú zamerané na pohlavie, ale oblasť záujmu.

Jednou z týchto oblastí, ktorá zažíva výrazný rast je zdravý životný štýl. Ľudia na internete čoraz viac vyhľadávajú informácie o rôznych druhoch cvičenia, zdravej strave a celkovo o tom, ako žiť zdravšie a aktívnejšie.

Takýmto prípadom je aj portál www.cvicte.sk, ktorý patrí v oblasti cvičenia a zdravého životného štýlu k tým najrýchlejšie rastúcim. Za posledný štvrťrok zvýšil svoju návštevnosť o viac než 60% a aktuálne ho číta už 45.000 ľudí mesačne.

Okrem denných informácii prináša portál Cvičte.sk svojím návštevníkom novinku v podobe internetového predaja produktov a služieb od vybraných partnerov.
„Nejde o klasický e-shop, ale o provízny predaj. Denne prinášame informácie o cvičení a vedení zdravého životného štýlu, tak sme si povedali, že by bolo zaujímavé priniesť ľuďom aj zaujímavé a užitočné produkty alebo služby, ktoré buď potrebujú alebo nimi spravia radosť sebe alebo niekomu inému. Partnerov si starostlivo vyberáme. Kritérium výberu partnera je odlišnosť sortimentu, výhodné ceny a kvalitný servis." prezrádza majiteľka portálu Cvičte.sk Jana Šimkovičová.

Kontakt:

Ing. Jana Šimkovičová
projektový manažér

+421 948 25 24 23

www.cvicte.sk – portál o cvičení a zdravom životnom štýle

Ale bolo to na internete! Príručka na ochranu pred internetovými hoaxami a klamstvami

Vďaka internetu sú dnes informácie dostupné rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. To je určite dobrá vec, no správ môže byť niekedy až priveľa.

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.

Deti zabitého novinára odpustili otcovým vrahom

Deti saudskoarabského novinára Džamala Chášukdžího zavraždeného v roku 2018 dnes oznámili, že otcovým vrahom odpustili. Novinár, ktorý kritizoval saudskoarabských predstaviteľov, bol zabitý na saudskoarabskom konzuláte v Istanbule a jeho telo sa nenašlo.

Cenzúra v Poľsku: Populárnu pieseň o známom politikovi stiahli z vysielania (VIDEO)

Pesnička populárneho poľského speváka o privilégiách šéfa vládnej strany Jaroslawa Kaczyńského sa dostala až na vrchol hitparády populárnej stanice verejnoprávneho poľského rozhlasu Trojka, ale potom náhle zmizla. Rozhlas obviňujú z cenzúry, hrozia odchody novinárov aj bojkot časti umelcov. Pesnička sa stala hitom, na internete má seďem miliónov zhliadnutí.