Prestížny britský rečník a odborník v oblasti vedenia ľudí Jeff Grout vystúpi na Big Ideas for CEE

Jeff Grout, ktorý patrí medzi najlepších biznis rečníkov Veľkej Británie, vystúpi na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave. Uznávaný odborník v oblasti vedenia ľudí a motivácie zamestnancov, ktorý sa tiež venuje poradenstvu pre nadnárodné spoločnosti, sa tak pridá k dlhoročnému spolupracovníkovi Steva Jobsa, Kenovi Segallovi a ďalším šiestim výnimočným osobnostiam.

Grout pracoval pre Robert Half International, najväčšiu konzultačnú spoločnosť so zameraním na nábor zamestnancov na svete, viac ako 20 rokov. Keď ju v roku 2000 opúšťal z pozície výkonného riaditeľa pre Veľkú Britániu, firma mala na domácom trhu obrat 65 miliónov libier, 19 kancelárií a viac ako 360 zamestnancov. Po tom, ako začal pracovať ako nezávislý konzultačný poradca , jeho služby využili spoločnosti ako Virgin, Harrods, Tesco, UBS a desiatky ďalších. Zároveň osobne radil viacerým britským športovcom v oblasti profesionálneho vystupovania na verejnosti. V Bratislave vystúpi s prednáškou Čo lídri naozaj robia?, ktorá analyzuje vodcovské schopnosti, ako aj kvality uznávaných lídrov v rozličných oblastiach podnikania, športu a armády. Identifikuje vlastnosti, zručnosti a správanie sa lídrov a približuje proces budovania dôvery, jasného formulovania vízie, či efektívneho vedenia zmeny.

Big Ideas for CEE je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Svoju históriu začalo písať v roku 2011. Tento rok sa uskutoční 17. a 18. októbra 2013 v Bratislave. „Na podujatí vystúpi spolu osem osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu, či umenia, ktoré dokázali premeniť príležitosť na úspech a problémy na nové naštartovanie. Sme pres¬vedčení, že tak, ako pomohli globálnym korporáciám, môžu byť zdrojom inšpirácie, nových myšlienok a nápadov aj pre tých, ktorí prídu na naše podujatie," hovorí manažérka projektu Big Ideas for CEE, Karolína Kubelová.

Generálnymi partnermi Big Ideas for CEE sú spoločnosti SOITRON a KPMG Slovensko. Podujatie sa uskutoční v priestoroch Hotela Radisson SAS Carlton.