Print this page

TA3 od štvrtka mení vysielací čas Foto: TA3


Spravodajská televízia natiahne vysielací čas ráno, aj v noci.

 

 

Televízia TA3 od štvrtka mení vysielaciu štruktúru. Každý deň bude vysielať o dve hodiny dlhšie. Pracovné dni aj cez víkend nebude vysielanie končiť o polnoci, ako doteraz, ale o hodinu neskôr. Zároveň vo vysielaní pribudnú dve nové talksow.

V súčasnosti vysielala TA3 cez pracovné dni od 7 hod do polnoci, cez víkend až od ôsmej. Na TA3 potom vysiela Ring TV - audiotextová telefonická televízia.

Po novom od pondelka bude pracovné dni začínať už o 6 a cez víkend o 7 hodine ráno. „Predĺžením vysielania vychádzame v ústrety našim divákom. Vieme, že pracovný rytmus ľudí v aktívnom veku, je časovo náročný. Ráno začínajú zavčasu a ich povinnosti sa väčšinou končia neskoro večer. Práve preto tu budeme pre všetkých od skorého rána až do noci," povedal generálny riaditeľ televízie TA3 Martin Ilavský.

Televízia mení aj programovú štruktúru. V pracovné dni bude od 6 do 9 hodiny vysielať spravodajský expres. „Najdôležitejšie správy z domova, zo zahraničia a športu doplní naživo predpoveď počasia, kurzové a burzové správy s prognózou analytika a samozrejme informácie pre motoristov. Informácie pôjdu za sebou v rýchlom slede, takže kedykoľvek si nás divák zapne, dozvie sa všetky dôležité informácie," povedala Martina Kyselová, šéfredaktorka televízie TA3.

Poslednú hodinu vysielania pôjde na TA3 súhrn najdôležitejších udalostí dňa, analytické reportáže, ale aj záznamy tlačových besied a rozhovorov.