Print this page

TV WAU z rodiny JOJ štartuje 15. apríla, poznáme podrobnosti

Nová televízia bude hlavne pre ženy. Spravodajstvo bolo len zastieracím menévrom pred konkurenčnou Markízou. Nová televízia bude priamo konkurovať TV Doma.

 

Televízia JOJ popoludní potvrdila informácie Omédiách.com o štarte novej televízie WAU. „Chceme sa výrazne odlíšiť od konkurencie, ktorá na svojej ženskej stanici oslovuje skôr starších divákov, našou prioritou sú reklamne atraktívnejšie mladé ženy", povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

Program budú tvoriť rôzne žánre doku reality a reality šou, lifestylových magazínov, relácie o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, o životnom štýle, chudnutí, o plastických operáciách a ďalších „ženských" témach, tvrdí televízia.

Neprehliadnite: Podrobný program a popis relácií TV WAU

Súčasťou vysielania bude aj denné spravodajstvo zo šoubiznisu v relácii TOP STAR, ktorá sa bude vysielať iba na WAU.

WAU bude využívať aj archív JOJ - bude vysielať aj pôvodné seriály televízie JOJ.

Avizovanie spravodajskej stanice, o ktorých hovoril pôvodne Borovský, boli pravdepodobne zastieracim manévrom pred konkurenciou.


Nové logo televízie je v ružových farbách. V budúcnosti bude mať viacero podôb. Televízia plánuje pracovať s viacerými farebnými variantmi loga.

Prečítajte aj: Viete prví: Nová televízia JOJ sa volá WAU, prinášame podrobnosti

"WAU bude svoj program s claimom „po čom ženy túžia" primárne cieliť na mladé, moderné a mestské ženy, na svoje si však prídu aj moderní muži," oznámila v tlačovej správe televízia.
„Stanica WAU ponúkne hneď od svojho začiatku atraktívny program, ktorý budú tvoriť väčšinou premiéry a novinky doplnené o známe a obľúbené tituly, ktoré už diváci na Slovensku dôverne poznajú", povedal Borovský.

„Spustenie novej stanice zameranej na mladšie ženy je dôsledkom dopytu trhu zo strany zadávateľov a mediálnych agentúr", povedal riaditeľ obchodu TV JOJ Martin Heržo.