Print this page

V televízii Markíza končí Tatiana Tóthová Foto: Archív T.T.

Po štyroch rokoch odchádza z televízie v Záhorskej Bystrici vedúca PR a Online Editorial Tatiana Tóthová.

 


„Dnes som posledný deň v Markíze. Práca v televízii je úžasná, dáva neuveriteľný priestor pre kreativitu. Som veľmi vďačná, že som mala možnosť stráviť tu posledné roky. Ale zároveň je táto práca nesmierne vyčerpávajúca a po viac než desiatich rokoch medzi šoubiznisom a politikou si potrebujem trochu vydýchnuť a poriadne sa vyspať," napísala dnes na sociálnej sieti Tatiana Tóthová, ktorá sa posledné štyri roky vyjadrovala za televíziu Markíza.

 

Informáciu o jej odchode z televízie priniesol web topky.sk.
Televízia sa zatiaľ k personálnej zmene nevyjadrila.

V roku 2015 televízia zrušila Centrum marketingu, ktoré viedol Michal Borec, väčšina agendy prešla pod Tóthovú. Borec ostal spolupracovať s Markízou externe.
Topky.sk tvrdia, že podľa ich informácií Tóthovú nahradí práve Borec, ten dnes informáciu odmietol akokoľvek komentovať. „Dnes a ani cez víkend sa nebudem vyjadrovať, som na dovolenke. V pondelok sa televízia vyjadrí," reagoval na otázky Omédiách.com Borec.

Tatiana Tóthová bola v minulosti hovorkyňou SaS a riaditeľkou kancelárie predsedu Národnej rady. Hovorkyňou a vedúcou PR oddelenia bola aj v televízii JOJ.