Print this page

Markíza má nového šéfa PR a marketingu Foto: Markíza

Minulý týždeň skončila v televízii Markíza vedúca PR a Online Editorial Tatiana Tóthová.

 

 

Televízia dnes oznámila, že do spoločnosti Markíza – Slovakia dnes, v pondelok 19. júna 2017, na novú pozíciu riaditeľa PR a marketingu nastúpil Michal Borec.

"Michal Borec bude so svojim tímom zodpovedať primárne za komunikačnú a marketingovú stratégiu firmy, viesť PR & marketing tím, portál markiza.sk, bude naďalej členom Správnej rady Nadácie Markíza a bude podliehať generálnemu riaditeľovi spoločnosti," píše televízia v tlačovej správe.

V roku 2015 televízia zrušila Centrum marketingu, ktoré viedol Michal Borec, väčšina agendy prešla pod Tóthovú. Borec ostal spolupracovať s Markízou externe.

„Michal sa k nám po pauze, počas ktorej s nami spolupracoval externe, vracia späť. Máme z toho radosť a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu," uviedol generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Pozícia hovorcu nebude obsadená, povedal pre Omédiách.com Lukáš Kočišek z PR pddelenia Markízy.

„Dnes som posledný deň v Markíze. Práca v televízii je úžasná, dáva neuveriteľný priestor pre kreativitu. Som veľmi vďačná, že som mala možnosť stráviť tu posledné roky. Ale zároveň je táto práca nesmierne vyčerpávajúca a po viac než desiatich rokoch medzi šoubiznisom a politikou si potrebujem trochu vydýchnuť a poriadne sa vyspať," napísala Tatiana Tóthová, ktorá sa posledné štyri roky vyjadrovala za televíziu Markíza.