Print this page

HBO GO sa dá objednať už aj priamo, jeden mesiac na skúšku je zadarmo

   HBO od dnešného dňa ponúka obsah HBO GO zákazníkom na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Rumunsku napriamo.

 

 

Kúpiť sa dá priamo podobne ak napríklad Netflix. Služba je dostupná prostredníctvom internetu SVoD služba HBO GO priamo na báze mesačného predplatného.
Doposiaľ ponúkali HBO GO v balíčku operátori a webové platformy ako napríklad sledovanitv.cz.

„Táto exkluzívna online platforma obsahuje všetky pôvodné seriály, filmy a dokumenty HBO, lokálnu produkciu HBO Europe, veľký výber najlepších filmov a seriálov od ďalších poskytovateľov plateného obsahu a tiež populárne filmy a programy pre deti," píše HBO v tlačovej správe.
Na novinku upozornil dnes web rozhlas.cz.
„Spustenie predaja HBO GO napriamo zákazníkom v strednej Európe je pre nás prirodzeným krokom po úspešnom štarte streamingových služieb HBO v Španielsku, Švédsku, Dánsku, Nórsku a Fínsku, "povedal Hervé Payan, CEO HBO Europe.

Nová verzia HBO GO je dostupná na počítačoch, smartphonoch, tabletoch, Samsung Smart TV, PlayStation 3 a 4, Apple TV a cez zariadenie Chromecast. Každý priamy predplatiteľ HBO GO si môže pridať päť zariadení a používať dva súčasné streamy naraz. Všetci noví predplatitelia budú môcť HBO GO používať prvý mesiac zadarmo. Platba predplatného prebieha prostredníctvom platobnej karty poskytnutej počas registrácie. Cena predpaltného za mesiac je 6,99 eur. Cena najlacnejšieho balíčka pri Netflixe je 7,99 eur.

V krajinách strednej Európy, kde je HBO dostupné, bude HBO GO zákazníkom aj naďalej ponúkané aj prostredníctvom operátorov, a to ako súčasť televíznych alebo internetových balíčkov.

HBO GO umožňuje predplatiteľom napríklad prístup k seriálom HBO ako Hra o tróny, Westworld alebo Silicon Valley. Nechýbajú klasické seriálové hity ako Sex v meste, Sopránovci a The Wire - Špina Baltimoru. Zákazníci budú mať tiež možnosť pozrieť si lokálne tituly HBO Europe, a to vrátane kompletných sérií ocenených seriálov ako Horiaci ker, Pustina, Mamon a novú sériu Až po uši. V ponuke je aj veľký výber oceňovaných dokumentárnych filmov.

HBO GO v televíznej premiére uvedie množstvo nových úspešných filmov ako Kráska a zviera, T2 Trainspotting, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu, Ghost in the Shell, ktoré sú súčasťou rozsiahleho katalógu filmov, ďalej viac ako 450 epizód obsahu pre deti a špičkové seriály ďalších štúdií a spoločností ako Príbeh služobníčky, Babylon Berlin, Miliardy, Twin Peaks (2017) a Luther. Do ponuky navyše každý týždeň pribúdajú nové tituly. Tie sú vo veľkej miere uvádzané súbežne s premiérou v USA.

HBO výrazne doplnila aj detskú sekciu.

Ďalšie krajiny regiónu budú nasledovať nový obchodný model a priamy predaj bude spustený v nadchádzajúcich týždňoch.