Print this page

RTVS pozvala zástupcov všetkých parlamentných strán. Smer, Most-Híd a SNS asi neprídu Ilustr.foto: RTVS

Politická kríza bude hlavnou témou diskusných televíznych relácií.

 

RTVS pozvala do diskusnej relácie O 5 minút 12 v nedeľu na Jednotke predstaviteľov všetkých parlamentných strán. S moderátorom Martinom Strižincom sa budú rozprávať o demisii vlády Roberta Fica a poverení Petra Pellegriniho zostavením novej vlády, o hľadaní podpory pre novú vládu v NR SR a obnovení dôvery v štát a jeho inštitúcie.

Odporúčame aj: Kňažko naživo na OTOvi: Ministrom financií by mal byť Bašternák, ministrom vnútra Kočner a premiérkou Trošková (+ VIDEO)

RTVS zatiaľ neoznámila mená hostí. Podľa informácií Omédiách.com účasť potvrdili predsedovia opozičných strán. Naopak z koalície do tejto chvíle nepotvrdil účasť nikto. V diskusii bude Ľubomír Galko (SaS), Igor Matovič (OĽaNO), Boris Kollár (Sme rodina) a Marián Kotleba (ĽSNS), potvrdili nám v RTVS.

Mimoriadnu diskusnú reláciu s názvom Politická kríza bude vysielať televízia Markíza v nedeľu od 11:45 do 13:15. Moderátorom relácie bude Michal Kovačič.

Diskusnú reláciu V politike vysiela v nedeľu aj TA3.

Odporúčame aj: Prečo do O 5 minút 12 neprišiel zástupca žiadnej vládnej strany?

Témy sú: riešenia politickej krízy na Slovensku, kreovanie novej vlády, výmena ministrov v silových rezortoch, možnosť predčasných volieb, pochody za slušné Slovensko a verejná mienka; Dohoda o spolupráci generálnej prokuratúry a úradov pre kontrolu a obstarávanie, nové pravidlá pre transparentnejšie verejné obstarávanie a odhaľovanie korupcie.

V TA3 potvrdili účasť: Jana Kiššová (SAS), Ľuboš Blaha (SMER-SD), Ján Budaj (OĽaNO), Radovan Baláž (SNS), Gábor Gál (MOST-HÍD), Karol Mitrík, predseda NKÚ; Miroslav Hlivák, predseda ÚVO.

Zaujíma vás zákulisie médií? Sleduje nás aj na Facebooku: