Print this page

Nakoniec sa JOJ a Prima dohodli na spoločnom Talente

Kým tri ročníky pripravovala JOJ a Prima šou Česko Slovensko má talent spolu, tento rok to vyzeralo, že každá bude mať svoju. Šéfovia televízií sa dohodli až po tom, ako vyhlásili castingy. 

 

 

 

"Spolupráca medzi TV JOJ a Prima Family pri 4. ročníku najsledovanejšej talentovej šou je potvrdená. Vedenie oboch televízií deklarovalo spoločnú prípravu a vysielanie jesenného pokračovania. Šou bude pripravovať osvedčený slovenský štáb a dramaturgie oboch televízií," povedal hovorca TV JOJ Jozef Gogola.

ČSMT bude jedným z ťažiskových formátov JOJ na jeseň. Štvrtý ročník prinesie niekoľko noviniek. Jednou z nich je, že víťaz postúpi do britskej verzie súťaže, a bude nať možnosť vystúpiť priamo pred tvorcom talentovej šou Simonom Cowellom.

Castingy štartujú už tento mesiac v 16 slovenských a českých mestách.
Novinkou tohto ročníka bude možnosť vyhrať 3000 eur pre najlepšieho tzv. lovca talentov, čiže ten, kto prihlási súťažiaceho, ktorému sa podarí prebojovať až do veľkého finále.

„Šou Česko Slovensko má talent je najúspešnejším televíznym projektom u nás za posledné roky. TV JOJ dokázala, že dokáže pripraviť šou, ktorá nie je iba konkurencie schopná, ale je najlepšia na trhu. Verím, že aj nastávajúci ročník potvrdí tento trend", povedal generálny riaditeľ TV JOJ, PLUS a WAU František Borovský.

Miesta a termíny castingov Česko Slovensko má talent.