Print this page

Štartuje päť doplnkových kanálov DIGI Sport 6 až 10 Ilustr. foto: Digi Sport

Doplnkové DIGI Sport extra kanály budú spúšťané len v časoch prenosov, nebudú teda vysielať celý deň a len v Magio Go.

 

Telekom a DIGI k piatim DIGI Sport kanálom od soboty 15. septembra pridajú 5 nových doplnkových DIGI Sport kanálov, ktoré budú dostupné v rámci platforiem Magio GO a DIGI GO.

V ponuke pribudnú ďalšie prenosy zo španielskej LaLigy, talianskej Serie A, prvej a druhej nemeckej Bundesligy, anglickej EFL Championship, či vybraných tenisových turnajov ATP a WTA.

„Ponuka priamych prenosov vo vysielaní televízie DIGI Sport od tejto sezóny rapídne vzrástla a najmä počas víkendov sa stáva, že hracie časy jednotlivých zápasov navzájom kolidujú. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli vyjsť v ústrety našim zákazníkom a ponúknuť im tie, ktoré by sa do vysielania inak nedostali, na 5 nových kanáloch dostupných na našich GO platformách,“ povedal generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.

„Vďaka mobilným platformám dokážeme ponúknuť unikátny doplnkový športový obsah k vysielaniu cez IPTV či satelit, navyše v ideálnom formáte, teda len vtedy, keď je to aktuálne. Posúvame tak komfort výberu na vyššiu úroveň. Veríme, že tento krok bude ďalším impulzom pre ešte intenzívnejšie využívanie GO služieb v rámci našej ponuky platenej televízie," povedal manažér vývoja televízneho obsahu Telekomu Andrej Miklánek.

Doplnkové DIGI Sport extra kanály budú spúšťané len v časoch prenosov, nebudú teda vysielať celý deň. Kanály budú dostupné v Magio GO pre zákazníkov, ktorí využívajú Magio televíziu od balíka L a vyššie, ako aj pre zákazníkov Magio GO Premium. Rovnako budú dostupné pre všetkých zákazníkov DIGI GO.