Print this page

Zuzana Martináková má novú diskusnú reláciu na TA3 (VIDEO) Ilustr. foto FB Rádio Aktual

Do prvej relácie si zavolala aj Roberta Fica.

 

Bývalá politička Zuzana Martináková je späť v médiách. V TA3 má novú diskusnú reláciu s názvom Pozrime sa na to. V prvej debate sa venovala migrácii a jej hosťami bol bývalý premiér Robert Fico, poslanec František Šebej a lekár Vladimír Krčméry. "Diskutovať budeme s ľuďmi, ktorí majú čo k téme povedať," uviedla hostí Martináková. Na nenávisti k migrantom postavil Fico svoju predvolebnú kampaň, v rovnako duchu sa niesli aj jeho príspevky v debate.

Reprofoto TA3

 

Bývalý premiér si reláciu pochvaľoval, páči s mu, že je menej politická a viac ľudská, čo potvrdila aj moderátorka, že to je jej cieľom.

Martináková pred niekoľkými mesiacmi riadila Lengyelove spravodajské rádio Aktual. Ku koncu nielen šéfovala, ale po mnohých odchodoch ľudí z rádiá, aj moderovala väčšinu diskusných relácií.

Po nečakanom konci rádia sa Martináková z médií vytratila.

V utorok večer sa ukázala v televízii Ivana Kmotríka s vlastnou reláciou. Ďalšie vydanie relácie má byť o týždeň.

Pamätný je jej kamarátsky rozhovor s Robertom Ficom na rádio Aktual, keď bol Fico ešte premiér. Fico, v čase, keď mu radil Martinákovej manžel Marián Bednár si v talkšou jeho maželky povedal čo chcel, porozprával o svojich plánoch, kritizoval koho chcel, spomenul hlúpych novinárov. Redaktorka mu nijak neoponovala, nedávala žiadne kritické otázky. Bednár podľa informácií Omediach.com stále radí Pellegrinimu aj Ficovi.

Bývalá podpredsedníčka SDKÚ a neskôr predsedníčka Slobodného fóra kandidovala aj za prezidentku. Pred troma rokmi bola poradkyňou poslankyne Sme rodina Petry Krištúfkovej. V roku 2010 kandidovala s Borisom Kollárom do parlamentu za novú stranu Únia. Jej manžel Marián Bednár bol poradcom Roberta Fica.