Print this page

TV Magio sa rozšíri o 36 nových TV staníc, pribudnú aj v HD

Magio TV bude od mája spolu obsahovať až 162 TV programov.  Telekom zavádza aj nový variant Magio TV Najviac so 100 TV kanálmi.

Okrem aktuálnych programov Start, Klasik a Komplet do portfólia TV Magio od 1. mája pribudne nový variant Magio TV Najviac so 100 TV kanálmi. Tento prináša 28 TV kanálov navyše. Zákazníci tak okrem 16 nových TV kanálov získajú v cene programu aj tri prémiové balíčky (Filmový Prémium, Dokumentárny Prémium a Pre dospelých). Ide o kombináciu programov zo žánrov edukačných, fitness, ale aj detských, hudobných, spravodajských a filmových programov. Nový variant bude dostupný pre zákazníkov, ktorí budú podpisovať novú zmluvu alebo predlžovať kontrakt, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Zoznam 17 nových SD kanálov, ktoré od mája pribudnú do Magio TV: Disney Junior, Duck TV, Šlagr TV, Muzika CS, English Club, Comedy Central, Deutsche Welle, Style, RTG Channel, Horor Film, Active Channel, Fitness TV, DaVinci Learning, CBS Drama, Ginx, TLC a Discovery ID.

Medzi novinkami sú aj kanály, ktoré na našom trhu ešte nepôsobia: English Club, Comedy Central, Fitness TV, Active Channel, Style alebo Ginx. Dvojica kanálov Comedy Central a English Club bude zatiaľ dostupná jedine v Magio TV a Magio TV Go.

S novými TV stanicami sa zmení aj nastavenie poradia kanálov. 

Nové TV kanály bude možné získať aj prostredníctvom doplnkového balíčka Najviac. Tento je určený pre verných zákazníkov Magio TV, ktorí aktuálne využívajú variant Komplet a sú vo viazanosti na službu. Zákazníci si takto môžu ďalej rozšíriť počet TV kanálov cez extra balíček za 2,99 € mesačne. Balíček bude poskytovaný bez dodatočnej viazanosti s možnosťou kedykoľvek ho zrušiť.

Do rastra digitálnej televízie Magio zároveň pribudnú nové kanály vo vysokom rozlíšení, v novej podobe budú prémiové balíčky v Magiu ponúkať 23 HD kanálov. Tie budú tematicky rozdelené do dvoch nových prémiových HD balíčkov: HD Rodinný a HD Športový. Zákazníci si ich môžu zobrať samostatne, alebo si zvoliť oba balíčky s cenovým zvýhodnením.

Podobne ako v prípade nových SD kanálov, aj v rámci programov vo vysokom rozlíšení pribudnú také, ktoré podľa Telekomu doteraz neboli na našom trhu dostupné: Outdoor HD, Shorts HD, Trace Sport HD, Fuel HD, E! HD a Luxe HD.