Print this page

TV Bratislava bude mať veľkú diskusiu kandidátov na primátora aj starostov Foto: Omediach.com

Televízia Bratislava pripravuje debatu, do jedného volebného štúdia sú pozvaní všetci kandidáti na post primátora Bratislavy aj verejnosť.

 

Diskusia sa uskutoční v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca. Pozvánku do diskusie dostali všetci kandidáti na primátora hlavného mesta SR Bratislavy, bez ohľadu na predvolebné prieskumy. Každý z nich bude mať k dispozícii 12 minút čistého času, ktoré budeme strážiť časomierou. „Pýtať sa ich budeme na riešenia problémov v siedmich základných oblastiach. Diváci sa dozvedia, aké majú plány napríklad na zlepšenie dopravy, parkovania, školstva, životného prostredia a podobne,“ povedala riaditeľka Televízie Bratislava Mária Urlandová.

Debata bude naživo pred publikom v pondelok 8.10. od 16.00 a moderovať ju bude Jozef Hübel. Televízia bude diskusiu vysielať naživo a potom aj viackrát zo záznamu.

 

Televízia Bratislava okrem primátorskej besedy pripravuje aj diskusie kandidátov na posty starostov niektorých mestských častí.

„V uplynulom období sme nepochopiteľne prišli o veľkú časť zdrojov od mesta, vyrábame doslova na kolene, ale aj tak sme považovali za povinnosť poskytnúť divákom čo najplastickejší obraz aj o týchto voľbách. Pripravujeme aj debaty kandidátov na post najväčších mestských časti Bratislavy napríklad Starého Mesta, Petržalky, ale aj menších ako Záhorská Bystrica, Karlova Ves, či Vrakuňa. Všetko dôležité o komunálnych voľbách sa diváci dozvedia z našej televízie. Venujeme im jednoznačne najviac priestoru zo všetkých televízií ,“ povedala Mária Urlandová.

Voľby do orgánov samospráv obcí hudú v sobotu 10. novembra.