Print this page

Adela Banášová má novú televíznu talkshow Foto: TA3

Adela Banášová bude debatovať nielen v Colnici na STV. Priestor na vlastnú talkshow jej vytvorila spravodajská TA3.

 


Na obrazovku TA3 sa dostane nová talkshow Adely Banášovej s názvom Trochu inak. Prvá časť bude mať premiéru na TA3 3. mája. Ďalšie pokračovania uvedie TA3 v spolupráci so SND v premiére vždy posledný piatok v mesiaci o 23:15 hod. a v repríze v sobotu o 20:00 hod.

Na obrazovku sa dostane talkshow moderátorky, ktorú má niekoľko mesiacov v priestoroch SND. „Adelu uvidia naši diváci tentoraz Trochu inak – v spoločnosti zaujímavých novátorov, rebelov, vynálezcov, svojráznych umelcov. Moderátorka odteraz na doskách SND aj vo vysielaní TA3 poodhalí skrytý svet týchto výnimočných a pre väčšinu z nás nepoznaných ľudí," oznámila dnes TA3 v tlačovej správe.

Adela Banášová tvrdí, že ako hostí vo svojej relácii ponúkne inšpiratívnych ľudí. „Dôležitá je zvláštna kombinácia inšpirácie a ľudskosti, ktorá sa nám zatiaľ vždy podarila „namiešať". To sa nejakou záhadnou schopnosťou divadelného prostredia a pozitívnej energie v SND darí. Verím, že to z veľkej časti pocíti aj divák TA3," povedala Banášová.

Vedenie TA3 sa teší, že sa im podarilo získať známu moderátorku. „ Sme radi, že Adela osvieži piatkové večery – netradične - divákom našej spravodajskej televízie," povedal riaditeľ televízie Martin Ilavský.
Známa moderátorka Fun rádia v minulosti mala Rannú šou v JOJ (so Sajfom), vlastnú talkshow na Markíze a v súčasnosti je tvárou RTVS, kde účinkuje vo formáte Milujem Slovensko a moderuje diskusnú reláciu Colnica.

Moderátorka bude zároveň tento piatok hosťom Martina Strižinca v Rozhovoroch cez polnoc.