Print this page

V nedeľu budú viaceré televízne diskusie s dvomi úspešnými kandidátmi Ilustr. foto TA3

V nedeľu ráno pokračujú televízie ale aj vieceré spravodajské médiá so špeciálnym vysielaním k prezidentským voľbám.

Hneď niekoľko médií chystá rozhovory s dvomi kandidátmi, ktorí postúpia do druhého kola.
Jedna z prvých sa očakáva na RTVS na Jednotke a Rádio Slovensko od 9:00. „RTVS prinesie mimoriadne vysielanie s dvomi najsilnejšími kandidátmi, ktorí postúpia do druhého kola volieb,“ oznámila RTVS.

Špeciálnu diskusnú reláciu s dvomi postupujúcimi kandidátmi má o 11:00 naplánovanú v rámci relácie V politike TA3.

O 13:00 odvysiela Markíza špeciálne volebné vydanie politickej diskusnej relácie Na telo. Moderátor Michal Kovačič v štúdiu privíta oboch víťazov 1. kola prezidentských volieb.

Médiá budú pokračovať v informovaní o výsledkoch volieb aj v ďalšom vysielaní

RTVS pripravila od 8:00 na Jednotke povolebné štúdio, počas ktorého moderátori Viliam Stankay a Ľubomír Bajaník priblížia priebežné výsledky prezidentských volieb. Komentovať ich bude politológ Miroslav Řádek. V tradičnej diskusnej relácii O 5 minút 12 sa diváci oboznámia s výsledkami volieb, ale aj s reakciami na ne. Moderovať ju budú Jozef Hajko, Marta Jančkárová a Ľubomír Bajaník.

Poslucháči Rádia Slovensko si v nedeľu 17. marca môžu o 7:00 vypočuť špeciálny ranný Rádiožurnál venovaný výsledkom volieb.

TA3 začne vysielanie v nedeľu od šiestej ráno. „Na TA3 si budete môcť pozrieť výsledky volieb, rozhovory s analytikmi, úspešnými i neúspešnými kandidátmi. Predpoludním odvysielame aj reláciu V politike a v priebehu dňa aj tlačovú besedu Ústrednej volebnej komisie,“ píše TA3, ktorá odvysiela naživo aj tlačovú besedu Ústrednej volebnej komisie k výsledkom volieb.

Špeciálne volebné vysielanie chystá v nedeľu od 9:00 SME. Vysielať ho bude na SME.sk a na sociálnych sieťach. O voľbách sa budú rozprávať politologička Aneta Világi, politológ Pavol Babiš, analytik Grigorij Mesežnikov a komentátori a redaktori denníka SME. Moderátorkami budú Zuzana Kovačič Hanzelová a Beata Balogová.