Print this page

Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO) Foto: Dobrá voľba

 Exminister zdravotníctva a vnútra dnes oficiálne predstavil tím svojej novej strany Dobrá voľba.

 Do Dobrej voľby vstupujú politici, akademici aj podnikatelia: napríklad Martin Fedor, Katarína Cséfalvayová, Lucia Kurilovská, či bývalý šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovne Miroslav Kočan.
Do strany vstupuje aj bývalá novinárka Anna Ghannamová

„Je to človek, ktorý sa rozhodol odísť z exponovaného prostredia kamier, aby šiel pomôcť tým najslabším,“ predstavil Drucker Annu Ghannamovú.

Reprofoto FB Dobrá voľba

"Už 10 rokov bojujem za zlepšenie situácie aj financovania v sociálnych služieb, niečo sa podarilo, ale to nestačí,“ povedala Ghannamová, ktorá chce cez politickú stranu presadiť zmeny pre sociálne slabších, ktorí sú odkázaní na pomoc štátu, ale aj pre ľudí, ktorí pracujú v sociálnych zariadeniach.

Odporúčame aj: Ghannamová o politických objednávkach v TA3, pomeroch v Markíze a v STV

Ghannamová je zakladateľkou a šéfkou centra sociálnych služieb NÁRUČ Senior & Junior. Na Slovensko priniesla Hniezda záchrany.

V minulosti pracovala v denníku Práca, Zmena, Smena, bola moderátorkou relácie SITO a Na Slovensku je to tak na Markíze, kde bola aj zástupkyňou šéfredaktora. Šéfovala aj spravodajstvu v TV Luna, pracovala v  STV, TASR a bola aj šéfredaktorka Slovenky. V rokoch 2001 - 02 bola hovorkyňou ministerstva dopravy a neskôr poradkyňa Devín banky pre mediálnu sféru. V roku 2012 mala vlastnú diskusnú reláciu v TA3.
V minulosti bola v tíme Občianskej platformy Mariána Balázsa.

Novinársku minulosť má aj ďalší člen novej politickej strany bývalý šéf tlačového oddelenia premiéra Tomáš Kuča.