Print this page

Magio TV prináša viacero noviniek Foto: Omediach.com

Telekom vylepšuje svoju televíznu ponuku: prináša nové kanály v Magio TV, aj filmové a seriálové novinky vo videopožičovni Magio Kino. Zároveň vylepšuje aplikáciu Magio GO, ktorá je dostupná už aj pre Smart TV a prináša nové zaradenie Magio GO TV Box.

Viac filmov a seriálov v Magio Kine

Magio Kino rozšírilo ponuku filmov a seriálov vo videopožičovni Magio Kino. Na Vianoce pribudnú viaceré filmové trháky, česko-slovenská klasika i nová produkcia (napríklad film Čiara) a rodinné, dobrodružné a dokumentárne seriály z produkcie Viasat, či BBC.

Podrobnosti: Magio prichádza s novinkou Comedy House a ďalšími programami

Magio Kino od decembra posilní aj športový obsah. Na týždňovej báze budú pribúdať zostrihy z kľúčových zápasov, magazíny z anglickej, nemeckej, španielskej či talianskej ligy, ale napríklad aj športový klebetník Skybox, kde futbalové dianie glosujú celebrity nielen zo sveta športu.
Telekom v spolupráci s HBO prináša dve zvýhodnené ponuky.

Pre zákazníkov s Magio TV ponúka Telekom HBO + HBO GO za špeciálnu cenu 6 € mesačne. Pre zákazníka s mobilným paušálom alebo fixným internetom je k dispozícii HBO GO za zvýhodnenú cenu 5 € mesačne.

Telekom vylepšuje svoju televíznu ponuku: prináša nové kanály v Magio TV - Comedy House, Nick Toons a Šlágr 2.

Telekom vylepšuje aj svoju aplikáciu Magio GO. Novú verziu 3.0 používa vo všetkých zariadeniach, či už na televízii, webe či mobilnom zariadení s iOS či Android.

„Okrem moderného užívateľského prostredia ponúka množstvo zaujímavých funkcií. Užívateľ si jednoducho na svojej domovskej stránke nájde prehľad práve vysielaných programov na najsledovanejších staniciach, programy, ktoré budú nasledovať, svoje nahrávky, rozpozeraný program a taktiež filmy a seriály z videopožičovne,“ zdôrazňuje operátor.

Cez Magio GO je možné sledovať TV na všetkých mobilných zariadeniach, webe, Magio GO TV Boxe a najnovšie na Smart TV. Cez aplikáciu je možné pokračovať v sledovaní programu na ktoromkoľvek zariadení, či už mobile, tablete alebo webe, prihlásenom pod tým istým účtom

Magio GO televízia pre Smart TV

Magio GO je už dostupná pre Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novšie), aj pre Sony a Philips s operačným systémom Android TV (verzia 7 a vyššie). Zákazníci si takto môžu stiahnuť aplikáciu Magio GO priamo do svojich televízií. V Samsung Smart TV je Magio GO v obchode s aplikáciami Samsung Apps, na Sony a Philips TV v obchode Google Play.

Nový Magio GO TV Box už v ponuke

Telekom prichádza s novou generáciou Magio GO TV Box, ktorá prináša viaceré zmeny. Má zahrnutú novú verziu aplikácie Magio GO 3.0, ponúka možnosť doinštalovať akúkoľvek aplikáciu dostupnú pre Android TV, pričom HBO GO už je predinštalovaná. Zároveň môže zákazník využívať automatické prihlásenie Magio GO TV Boxu do služby Magio GO: prihlási sa automaticky, nemusí zadávať prihlasovacie údaje.

Mesačný prenájom boxu je 2,95 € s DPH. Zákazník si môže k jednej službe Magio GO prenajať dva Magio GO TV Boxy.