Print this page

Pellgrini prerušil hospitalizáciu, aby mohol ísť do televíznych debát a do Ruska (VIDEO) Foto: FB P. Pellegrini

Predseda vlády Peter Pellegrini, ktorý je od soboty hospitalizovaný v nemocnici v Bratislave, sa rozhodol hospitalizáciu prerušiť. 

"Napriek odporúčaniu lekárov pokračovať v hospitalizácii sa predseda vlády SR Peter Pellegrini rozhodol dnes pobyt v nemocnici prerušiť. Urobí tak preto, aby mohol absolvovať večernú televíznu diskusiu a takisto aj zajtrajšiu dôležitú pracovnú cestu do Moskvy. V metropole Ruskej federácie ho prijme ako prvého lídra z Európy novovymenovaný ruský premiér," informuje tlačové oddelnie Úradu vlády. Návrat zo zahraničia je naplánovaný na podvečerné hodiny a hneď po ňom ide predseda vlády do televíznych diskusií.

V nedeľu ho v O 5 minút 12 nemal kto nahradiť, Smer v relácii nemal zástupcu.

Odporúčame aj: Pellegrini: Rozhodne odmietam falošné správy, že mám koronavírus

Dnes v utorok bude finálna debata na Markíze o 20:30 Moderátorom je Michal Kovačič. Telelvízia pozvala týchto lídrov: OĽaNO – Igor Matovič, PS/Spolu – Michal Truban, Za ľudí – Andrej Kiska, ĽSNS – Marian Kotleba, Smer-SD – Peter Pellegrini.

V stredu bude naživo za účasti divákov vysielať finálnu debatu na Jednotke RTVS. V štúdiu malo byť pôvodne 7 zástupcov, RTVS to zvýšila pravdepodobne kvôli účasti SNS na týchto 9 strán: Smer-SD, OľaNO, ĽSNS, Koalícia PS/SPOLU, ZA ĽUDÍ, SME RODINA, KDH, SaS, SNS.

V stredu o 18:45 bude mať v rámci Témy dňa finálnu debatu aj TA3 so zástupcami týchto strán: Smer-SD, Za ľudí, PS/Spolu a koalícia OľaNO.