Print this page

Operátori reagujú na koronavírus, pridávajú programy zdarma, prinášame podrobnosti (VIDEO) Ilustr. foto Swan

V čase, keď ľudia majú kvôli hrozbe nákazy COVID-19 sedieť doma, viacerí veľkí operátori rozšírili ponuku programov zdarma, aby ľuďom spríjemnili pobyt doma.

Telekom – ponuka na mesiac

Ponuka zadarmo a bez obmedzení detské, filmové, či lifestylové televízne kanály. Deti sa môžu tešiť na Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu skrátiť chvíle na MTV dance, MTV hits či MTV Rock. Fanúšikovia filmov môžu sledovať FilmBox Extra či FilmBox Premium. A do pozornosti dávame aj náš exkluzívny dokumentárny TV kanál BBC Earth s množstvom zaujímavých sérií. „O ich aktiváciu nemusíte požiadať. Budú pre vás k dispozícií od 13. 3. - 13. 4. 2020. Navyše zákazníkom Magio GO sprístupňuje vo videopožičovni filmy ako Hovory s TGM, Noc na Karlštejně a 8 dalších titulov," píše spoločnosť.

Zároveň prináša službu pre nepočujúcich.

Odporúčame aj: RTVS začína vysielať pre študentov, ktorí musia byť doma, diela povinnej literatúry (VIDEO)

Orange

Orange sprístupnil pre svojich zákazníkov do 31. marca 2020 automaticky a bez ďalších poplatkov všetky detské balíky.

Až do 30. apríla všetci užívatelia Orange TV získajú bezplatne všetky stanice z prémiového Balíka FilmBox Premium vrátane filmovej stanice FilmBox. V prémiovom Balíku FilmBox Premium je ponuka: od filmových balíkov (FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium HD, FilmBox Family), dokumentárnych (DocuBox HD), športových (FightBox HD), pre dospelých (EroX HD, EroXXX HD) či lifestyle (FashionBox HD, Fast&FunBox HD, 360 TuneBox HD). Zároveň naďalej pokračuje exkluzívne vysielane National Geographic Channel HD a National Geographic Wild (do 31. marca) a to taktiež bez ďalších poplatkov navyše.

Uvedené programové balíky budú sprístupnené všetkým zákazníkom automaticky, ponuka neplatí len pre tých, ktorí využívajú služby Biznis TV.

Pre zákazníkov, ktorí majú Orange TV cez optiku, Orange bezplatne sprístupňuje aj stanice Minimax, LaLa TV HD, KI:KA (Kinderkanal) a FilmBox.

Pre zákazníkov, ktorí majú Orange TV cez satelit alebo internet, sú sprístupnené aj stanice Minimax, LaLa TV a FilmBox.

Odporúčame aj: Zuzana Fialová: Oddýchnite si, pre vaše deti budem čítať rozprávky

SWAN – viaceré detské programy zadarmo

Detské programy na dva týždne zadarmo pridával do svojej ponuky aj telekomunikačný operátor SWAN. „Programy JimJam, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Nick Jr. a NickToons vám sprístupňujeme v tomto období úplne zadarmo!. Programy vám pribudnú v ponuke digitálnej TV od SWANu bez toho, aby ste si čokoľvek museli aktivovať,“ napísala spoločnosť na facebooku.

Skylink aj freeSAT spustili voľné vysielanie detských TV staníc pre všetkých svojich zákazníkov
Skylink sprístupňuje 6 detských programov. FreeSAT sprístupňuje 7 detských programov a troch v maďarskom jazyku. Voľné vysielanie bude k dispozícii všetkým zákazníkom Skylinku a freeSAT bez ohľadu na predplatené služby, a to v období od 16.3. do 31.3.2020.

Deti sa môžu tešiť na príbehy známych, ale aj nových hrdinov. S Minimaxom sa zabavia pri sledovaní Trollov - spievame ďalej, ktorý je plný originálnej dobromyseľnosti a množstva novej hudby alebo pri druhej sérii Máša a Medveď. Na programe Disney Channel nebude chýbať hraný seriál Táborníci z Kikiwaka, Mestečko záhad alebo animovaný Maskovaný kocúr. Legendárny SpongeBob v nohaviciach na Nickelodeone určite zabaví všetky ratolesti a na pomoc si zoberie napríklad aj Labkovú patrolu! O zábavu pre tých najmenších nezbedníkov sa postará Nick Jr. a Prasiatko Peppa, JimJam a jeho Noddy malý cestovateľ, Nicktoons alebo odpočinkový Duck TV, Nickelodeon HU, Nick Jr. HU a Nicktoons HU, píše operátor v tlačovej správe.

UPC

UPC sprístupnila detské programy Minimax, Jim Jam a Duck TV do konca marca tohto roku pre všetkých televíznych zákazníkov bezplatne. Programy sa zobrazili všetkým užívateľom digitálnej aj internetovej televízie Horizon TV od piatka 13.3. bez ohľadu na predplatený balíček, a to automaticky a bez nutnosti reštartu prijímacieho zariadenia. Duck TV, JimJam a Minimax zákazníci nájdu v ponuke aj mobilnej televízie Horizon Go.

Plustelka (Towercom)

Sprístupní všetkým terestriálnym domácnostiam tri dokumentárne programy Viasatu ako aj detský program Minimax na 2 týždne bezplatne. Do 27. marca preto naladíte aj Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore a detský program Minimax voľne cez anténu. Pre ich príjem je potrebné opätovné naladenie vašich prijímačov.

„Odborníci hovoria, že je dôležité čo najmenej sa zdržiavať na verejnosti a naopak, radšej ostať doma. Udržať však medzi štyrmi stenami deti nie je jednoduché a kladie to na rodičov zvýšené nároky, keď im musia neustále vymýšľať program. Veríme, že rodinám našich zákazníkov pomôžeme tým, že budú mať k dispozícii bezplatne na 14 dní niekoľko špecializovaných detských kanálov,“ povedal generálny riaditeľ SWANu Roman Vavrík.

Satro
Satro v spolupráci s programermi umožnilo voľne sledovať niektoré filmové, športové, prírodopisné, historické aj detské stanice až do konca marca tohto roku. Ide o stanice : Minimax, JimJam, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick Jr., Baby TV, JOJ Cinema HD, Na tional Geographic, NatGeo Wild HD , Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature HD, Epic Drama HD, Film Box, Film Box Plus, Film Box Premium HD, Film Box Extra HD, Fast&Fun Box a DokuBox.