Print this page

Televízie namiesto seriálov nasadzujú mimoriadne spravodajstvo (VIDEO)

Televízie kvôli hrozbe nákazy novým koronavírusom pozastavili výrobu viacerých programov.

Namiesto toho pridávajú mimoriadne spravodajstvo.

Televízia JOJ dnes od 20:30 prinesie mimoriadnu reláciu s názvom Koronavírus: Noviny špeciál. „Dnes sa téme koronavírusu budú v našom štúdiu venovať lekár Peter Visolajský, infektológ Peter Sabaka, policajný prezident Milan Lučanský a budúci minister hospodárstva a vicepremiér pre ekonomiku Richard Sulík,“ avizuje JOJ.

Reprofoto JOJ

O 21:25 prinesie Mimoriadne spravodajstvo aj Jednotka. Koronavírusu sa venuje pravidelne počas celého dňa aj TA3.

Aj Markíza dnes večer odvysiela so začiatkom o 20:30 ďalšiu mimoriadnu reláciu.
 
Moderátor Michal Kovačič sa o testoch aj liekoch na koronavírus bude rozprávať s vedcom Robertom Mistríkom, ako sú na tom lekárne a lekárnici divákom povie šéf ich komory Ondrej Sukeľ. O tom, čo čaká školákov, prídu diskutovať odchádzajúca ministerka školstva Martina Lubyová aj budúci minister Branislav Gröhling. Akým spôsobom samosprávy pomôžu seniorom povedia bratislavský primátor Matúš Vallo a župani Milan Majerský a Juraj Droba.


 
V tejto súvislosti Markíza počnúc dneškom odsúva na neurčito ďalšie vysielanie nového seriálu Červené pásky, ktorý v v nasledujúcich týždňoch nahradí repríza 1. série seriálu Sestričky.
Mimoriadne správy dopĺňa v súvislosti s epidémiou aj RTVS a TA3.

Odporúčame aj: JOJ upravuje program: Redukuje Nový život, ruší Sedem, pridáva Noviny špeciál (VIDEO)

„Našou súčasnou prioritou je spravodajské pokrytie krízy: Naši novinári divákov a internetových používateľov neustále informujú o všetkých aktuálnych udalostiach - nielen v rámci našich spravodajských a publicistických programov a na webových stránkach, ale aj prostredníctvom mimoriadnych spravodajských relácií v hlavnom vysielacom čase s hosťami, živými vstupmi a rozhovormi. Dúfame, že sa už čoskoro budeme môcť vrátiť k stabilnejšej programovej štruktúre a opäť začať vysielať všetky obľúbené programy, ako aj obnoviť pozastavené produkcie,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.