Print this page

Slovanet na apríl rozšíril bezplatné TV vysielanie Reprofoto Slovanet

Telekomunikačný operátor Slovanet v spolupráci s vysielateľmi zabezpečil aj na apríl 14 televíznych kanálov rôzneho žánrového zamerania, ktoré bezplatne sprístupnil všetkým zákazníkom digitálnej televízie IPTV cez optické siete bez ohľadu na zakúpený balík.

Slovanet sa tak snaží zlepšiť situáciu najmä tým obyvateľom, ktorí sú v povinnej alebo dobrovoľnej domácej izolácii či karanténe a samozrejme rozšíriť možnosti relaxu aj ľudom pracujúcim vo zvýšenom nasadení, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Do konca apríla 2020 môžu deti a milovníci rozprávok sledovať kanály Jim Jam, Disney Channel, Nick Jr. (s vysielaním aj v češtine) a Nicktoons. Pre filmových a seriálových nadšencov budú k dispozícii kanály AMC HD, FilmBOX Premium HD a Film Europe HD – špeciálny kanál zameraný na európske kino a filmy ocenené na filmových festivaloch, pričom väčšina titulov je dostupných v pôvodnom znení.

Všetkým zákazníkom IPTV budú dostupné aj dokumentárne stanice Spektrum HD, National Geographic Wild, Viasat History HD, Viasat Nature HD a Viasat Explore HD, hudobná stanica VH1 a kanál Brazzers TV pre dospelých. V prípade pokračovania núdzového alebo mimoriadneho stavu sa bude Slovanet snažiť zabezpečiť ďalšie predĺženia bezplatného vysielania.