Print this page

JOJ chystá na jeseň vlastný denný seriál Foto: JOJ

Boris Farkaš, Kristína Svarinská, Zuzana Maurery budú nové tváre romantického seriálu, ktorý v týchto dňoch začala natáčať televízia JOJ. Vzniká podľa predlohy známej chorvátskej telenovely Ruža vjetrova.

 

 

Okrem spomínaných hercov sa v seriály objaví aj Dušan Taragel, Juraj Rašla či Ľubo Paulovič a mnoho ďalších hercov. Nový seriál má byť jeden z nosných formtov televíznej jesene na JOJ a vznikol na základe licencovanej predlohy od spoločnosti Fremantle Media.

Slovenskú verziu pre JOJ vyrába spoločnosť Továreň na čele s autorom Paneláku, Andy Krausom. Kreatívnou šéfkou projektu je Radka Reviláková.

Spoločnosť Fremantle po prvýkrát predstavila seriál v roku 2011 na veľtrhu v Cannes. Vytvorila a produkovala ho pre chorvátsku RTL, ktorá ho vysielala denne. V rovnakej periodicite sa bude objavovať aj v slovenskej adaptácii na Jojke. Presné nasadenie v programovej štruktúre zatiaľ televízia neoznámila.

Podľa predlohy telenovely je zakladom deja zakázaná láska. Ako to už býva v telenovelách, nebudú chýbať intrigy, romantika, ani kriminálna zápletka. V Chorvatsku pre veľký úsppech natočili dve série, spolu mali 350 častí. Telenovela sa vysiela už aj v Čiernej Hore, Bosne a Hercegovine.