Print this page

Vyvolení, Bučkovci a chudnutie – letná ponuka na JOJ Foto: JOJ

Ťažiskovým projektom leta na JOJ je reality show Slnko, seno, slanina, ktorá už odštartovala v pondelok. Show nahradí Panelák, ktorý v lete JOJ nevysiela. „Nepovažujeme za efektívne vysielať vlastnú tvorbu, nie je na to požiadavka," povedal pre Omédiách.com hovorca JOJ Jozef Gogola. Denný seriál Panelák sa na obrazovky vráti ku koncu prázdnin.

 

 

Slnko, seno, slanina je spin off relácie o rodine Bučkovcov. Na farme v Sihle sa chudne. Z premiérových formátov bude v júli pokračovať relácia VIP Nákupné maniačky s Norou Mojsejovou. Na piatok má JOJ nachystané filmy.
Z ďalších programov bude JOJ vysielať hlavne reprízy – výber z vydania Súdnej siene a kvízu Páli vám to. Na obrazovku sa vrátia seriály Terra Nova a Knight Rider (nová verzia). V lete pokračujú Geissenovci, kriminálky Vtierka Castle, Kosti, Hawai 5.0 a filmy, napríklad Hľadá sa Nemo, Mr.Bean Najväčšia filmová katastrofa, Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža, Horúce pozdravy z Paríža, Inside Man, Bridget Jonesova: S rozumom v koncoch, Solomon Kane.

Z programovej štruktúry v lete vypadnú Noviny o 12. V lete nasadzuje JOJ aj reality show VyVolení s podtitulom Dom snov.

Pluska chce omladiť svojho diváka. Preto pridáva v lete program pre mladých. Dopoludnia aj po poludní bude vysielať animované seriály Simpsonovci a Futurama. Do denného vysielania pribudne reality show Amazing Race. Pokračujú reprízy Kutyil s.r.o, Profesonáli a Mafstory, magazín Da Vinci: Svet zázrakov a pokračovať budu kriminálky CSI: Miami a Las Vegas.
Z nových seriálov PLUSka v lete nasadí premiérový seriál Good Guys.
Stredajšie večery budú patriť českým komédiám ako napríklad trilógii Búrlivé víno, Zralé víno, Mladé víno. Víkendy budú filmové - X Men 1 a 2, sci fi film Sunshine.

Aj stanica WAU pridáva v lete filmové okná - filmy bude vysielať každý deň ráno, popoludní aj večer - napríklad Servírka, Zoufalci, Hui Bui, Tiene Toskánska, Na hrane temnoty. Na obrazovky sa vráti Ramsay Gordon v americkej verzii Áno, šéfe!, slovenskú premiéru bude mat na WAU seriál Slnečno, sem tam vražda. Pokračovať budú obľúbené relácie a seriály ako Plasticky chirurg z BH, Skutočné paničky, Kardashianky a ich rodina.