Print this page

Postoj chystá vlastnú televíziu, propaguje ju aj moderátor JOJ (VIDEO) Reprofoto FB TV Postoj

Konzervatívny web Postoj.sk sa rozširuje - v septembri chce spustiť vlastnú TV Postoj.

„Pred 5 rokmi sme cítili, že Slovensko potrebuje protiváhu liberálnym médiám. Spolu s vami sme sa pustili do odvážneho projektu – prvého profesionálneho konzervatívneho média na Slovensku – denníka Postoj. Dnes sme, aj vďaka vašej podpore, rešpektovaným médiom, ktoré prináša silné rozhovory, úderné komentáre, analýzy aj reportáže, ktoré nejdú po povrchu…" týmito slovami sa prihovára čitateľom šéfredaktor Martin Hanus, ktorý ich žiada o ďalšiu pomoc. „Cítime, že Slovensko potrebuje nové silné relácie, preto spúšťame nový projekt – konzervatívnu televíziu Postoj TV,“ povedal šéfredaktor. „Potrebujeme kvalitné štúdio, techniku, nových redaktorov, ktorí budú pre vás tvoriť hodnotné relácie. Politikom, ale aj iným osobnostiam chceme klásť otázky, ktoré vás zaujímajú,“ píše Postoj.

Podľa prvých avizovaných relácií pôjde o publicisticko-spravodajskú reláciu.
Tvárami TV Postoj bude aj Michal Magušin, politický moderátor TV Joj a bývalý šéfredaktor týždňa, ktorý bude mať reláciu "OTVORENE s Michalom Magušinom".

Vlastnú reláciu bude mať aj redaktorka Janka Zlatohlávková, ktorá v minulosti pracovala v Slovenskom rozhlase, v TA3 a TV LUX a tiež ako hovorkyňa v štátnej správe.

Zástupca šéfredaktora denníka Postoj Jozefa Majchrák bude mať reláciu s názvom Otázky.

Relácie o ekonomike a knihách bude pripravovať redaktor Lukáš Krivošík.
Televízia bude zároveň vysielať živé prenosy mimoriadnych udalostí a tlačových konferencií.