Print this page

Televízia JOJ štartuje s Vyvolenými Foto: JOJ

Moderátorom reality šou bude Sajfa. Súťažiaci budú stavať dom na pozemku neďaleko Bratislavy.

 


Ani toto televízne leto nebude bez klasickej reality šou. Televízia JOJ od nedele štartuje s novou sériou Vyvolených. Ako prvé začínajú predkolá. Televízia v nich bude v priebehu dvoch týždňov divákom predstavovať 48 ľudí, ktorí postúpili z castingov. Z nich diváci budú hlasovaním cez internet vyberať finálovú šestnástku súťažiacich. „Princíp je taký, že každý deň sa predstavia tri ženy a traja muži - ľudia hlasujú do ďalšieho dňa a postupuje vždy jeden muž a jedna žena... tak ako pri prvých dvoch sériách Vyvolených," povedal hovorca JOJ Jozef Gogola.

 

Vďaka Vyvoleným sa v roku 2005 podarilo JOJ predbehnúť v sledovanosti Markízu.

V nedeľu o 20:15 moderátor show Matej Sajfa Cifra predstaví show a prvé tri ženy a prvých troch mužov. Potom vždy v pondelok, utorok, štvrtok a piatok o 20:15 budú vyhlásení postupujúci - každý deň dvaja - a zároveň Sajfa predstaví ďalších kandidátov.

JOJ sa vracia k show Vyvolení po dlhšej prestávke. V tretej sérii sa hra sa o Dom snov. Súťažiaci nebudú žiť vo vile, ale budú stavať na pozemku neďaleko Bratislavy nový dom. Po jeho dokončení, zariadení by celková cena domu aj s pozemkom mohla dosiahnuť takmer 200 tisíc eur, ohlasuje televízia.

Pôvodný dom na pozemku Vyvolených, Foto: JOJ

„Šestnásť finalistov sa postupne nasťahuje na "dom" a raz za týždeň v epizóde nazvanej Voľba bude vyraďovanie," povedal Gogola. Súťažiaci pri stavbe by sa mali držať jedného z dvoch stavebných návrhov, ktoré budú mať k dispozícii.

Vizualizácia nového domu, Foto: JOJ

Druhá fáza show bude na obrazovky nasadená v priebehu augusta. Nebude to hneď po skončení predkôl.
Šou bude trvať niekoľko mesiacov, bude jedným z ťažiskových formátov jesennej programovej štruktúry JOJky.