Print this page

SledovaniTV v decembri prinesie obrovskú porciu zábavy zadarmo Foto: SledovaniTV

Je už vianočnou tradíciou, že poskytovateľ internetovej televízie SledovaniTV spríjemní svojim zákazníkom záver roka. Inak tomu nebude ani v roku 2020, preto sa SledovaniTV rozhodlo nadeliť svojim zákazníkom k Vianociam obrovskú porciu zábavy.

V decembri sprístupní hneď 17 atraktívnych televíznych kanálov a navyše bonus v podobe videotéky! Všetko bude bezplatne dostupné všetkým zákazníkom, ktorí využívajú balíček Základ, zákazníci s vyššími balíky majú tieto kanály dostupné v rámci svojho pravidelného predplatného.

Už od pondelka 23. novembra sú dostupné 2 z nich - detský kanál Cartoon Network a dokumentárny kanál Love Nature, ktorý je plný unikátnych záberov prírody a zvierat. Oba kanály budú dostupné zadarmo nielen celý december, ale až do 31. januára 2021!
V utorok 1. decembra pribudnú ďalšie dva bezplatné kanály - filmový kanál AMC a ďalší detský kanál Minimax. Vianočnú nádielku od SledovaniTV v pondelok 14. decembra doplní balík FilmBox, ktorého súčasťou je 13 televíznych kanálov z rodiny FilmBox a kompletné videotéka FilmBox OD sa 150 filmy zadarmo.

Tieto stanice a videotéka budú bezplatne dostupné po celý zvyšok decembra, teda až do 31. decembra 2020.

Kanály FilmBox a videotéka FilmBox OD sú súčasťou balíčkov Prémium, Maxi, Maxi a HBO GO a Maximálne, ostatným zákazníkom budú cez Vianoce v uvedenom termíne sprístupnené tiež.

Používatelia základného balíčka sa vďaka tomu môžu tešiť z 17 prémiových kanálov, ktoré sú za normálnych okolností súčasťou iba vyšších balíčkov. Prítomnosť 2 detských kanálov poteší najmä deti, ktorým spríjemní vianočné sviatky.

Akciu môžu využiť nielen existujúci zákazníci, ale aj tí noví. Balíček Základ si môžu vyskúšať za 1O centov na celý mesiac. V decembri k nemu dostanú navyše zadarmo balíček HBO obsahujúci 5 filmových televíznych kanálov a videotéku HBO Go.

Ďalšou novinkou, ktorú si SledovaniTV pre svojich zákazníkov nachystalo, je pridanie nového detského kanálu Rik TV do všetkých balíčkov, teda od toho základného vyššie. Kanál vysiela v slovenčine, ale je dostupný aj pre deti v Českej republike. Medzi obľúbené relácie patria Príšerky zo skúmavky, Scruff - Maxík, Agi Bagi, Wakkaville a ďalšie. Viac ako 80% titulov televízie Rik TV tvorí európska produkcia.

O SledovaniTV

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 160 televíznych kanálov a viac ako 50 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pozastaviť, pretáčať, služba umožňuje spätné prehrávanie v dĺžke až 7 dní či prepínanie medzi jazykovými stopami, titulky i rôznu kvalitu vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120hodinový priestor pre záznam televízneho programu.
Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celej rade odlišných zariadení. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a najnovšie aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set-top-boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je tiež podpora Chromecastu a Apple TV.
Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v ČR a SR, ale v celej Európskej únii.
SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 600 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na slovenské a sústredí sa na expanziu do zahraničia.