Print this page

Odštartovala nová streamovacia služba FilmBox+ Foto: SPI International

FilmBox+ kombinuje video na požiadanie a živé vysielanie programov a je k dispozícii prostredníctvom webu, platforiem partnerských operátorov, mobilných a televíznych aplikácií.

„Celosvetovo spustená nová streamovacia služba FilmBox+ od SPI International zlučuje živé vysielanie programov a rozsiahlu knižnicu obsahu na vyžiadanie. FilmBox+ nahradzuje online aplikáciu FilmBox Live a prináša vylepšené užívateľské rozhranie, dostupnosť na viacerých obrazovkách a starostlivo vybraný obsah zahrňujúci filmy, televízne seriály, dokumenty a ďalšie,“ informuje spoločnosť SPI International v tlačovej správe.

Od 19.2. môžu zákazníci využívať službu priamo cez web filmbox.com alebo v aplikácii FilmBox+ na zariadeniach pripojených k internetu ako sú smartfóny, tablety a inteligentné televízory, rovnako ako na platformách partnerských operátorov.

„S potešením uvádzame náš úplne nový produkt FilmBox+, ktorý od dnešného dňa nahradí FilmBox Live. FilmBox+ je dostupný cez operátorov a partnerské platformy a poskytuje plynulý a ucelený zábavný zážitok, ktorý stavia zákazníka do centra pozornosti,“ uviedol Berk Uziyel, CEO spoločnosti SPI International.

„FilmBox+ sa riadi heslom „Home of good movies“ (Domov dobrých filmov). Prináša starostlivo vybraný obsah na požiadanie (on-demand) od hollywoodskych trhákov so svetoznámymi hviezdami až po art filmy a rovnako aj tematickú zábavu,“ píše spoločnosť.

Služba tiež ponúka živé kanály vysielajúce 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Ďalšou funkciou služby FilmBox+ sú takzvané kanály Smart Collection Channels, teda obsah zostavený editormi FilmBoxu podľa nálady, žánru alebo zvláštnej príležitosti. V rámci služby FilmBox+ bude táto funkcia spustená v priebehu roka.

SPI International je globálna mediálna spoločnosť prevádzkujúca 42 lineárnych kanálov a digitálnych služieb na šiestich kontinentoch.