Print this page

Na Markíze bude debatovať Zuzana Čaputová, na TA3 Igor Matovič (VIDEO) Foto: KP SR

Slovensko je rok od parlamentných volieb a koalíciou lomcuje nielen pandémia, ale aj spory medzi jednotlivými stranami. Po reflexii vlády volá nielen opozícia, ale aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá prijala pozvanie do diskusnej relácie Na telo v nedeľu o 13:00.

 

Moderátor relácie sa prezidentky bude pýtať aj na prípadnú rekonštrukciu vládneho kabinetu a na jej názor na výmenu ministra zdravotníctva Mareka Krajčího či premiéra Igora Matoviča.

V druhej polovici Na telo bude moderátor diskutovať s europoslankyňou Smeru-SD Monikou Beňovou, šéfkou parlamentného výboru pre zdravotníctvo Janou Bittó Cigánikovou (SaS) a predsedom poslaneckého klubu OĽaNO Michalom Šipošom.

Do relácie V politike v nedeľu o 11:00 prídu. premiér Igor Matovič (OĽANO), Mária Kolíková (Za ľudí), Robert Fico (Smer-SD), Tomáš Valášek (Za ľudí), Peter Kmec (Hlas-SD).

Do O 5 minút 12 prídu minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak a podpredseda NR SR a podpredseda strany Smer-SD Juraj Blanár.

Témami diskusie budú: možnosti zlepšenia manažovania boja proti pandémii v kontexte aktuálneho stavu šírenia ochorenia Covid-19 na Slovensku; prínos núdzového stavu, nastavenie opatrení a možnosti ich sprísňovania alebo uvoľňovania a sociálno-ekonomický dosah pandémie a miera pomoci zo strany štátu.