Dominika Cibulková príde do RTVS diskutovať na tému: Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme (FOTO)

Dominika Cibulková príde do RTVS diskutovať na tému: Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme (FOTO) Foto: Instagram Dominika Cibulková

Dominiku Cibulkovú, ktorá sa bola s manželom prednostne mimo akékoľvek poradie zaočkovať proti COVIDu-19, následne ministerstvo zdravotníctva oslovilo do proma na odbery. Teraz, po návrate z exotickej dovolenky, ju RTVS pozvala diskutovať na tému zákazu cestovania medzi okresmi a cestovania do exotiky.

Dominika Cibulková patrí medzi najsledovanejšie osobnosti na sociálnych sieťach, len na Instagrame ju sleduje viac ako pol milióna ľudí. Hoci sa po kauze očkovania ponúkla, že bude tvárou očkovania, fotky z akcie, ktorú pre ňu zorganizovalo ministerstvo zdravotníctva, na  svoj Instagram nedala. Krátko po zaočkovaní druhou vakcínou sa bývalá tenistka na Instagrame pochválila fotkami z exotickej dovolenky z Maledív, z destinácie, ktorú odborníci kvôli novej nebezpečnejšej variante vírusu, neodporúčajú. Fotky vyvolali búrlivú diskusiu medzi ľuďmi o nespravodlivosti a systéme očkovania na Slovensku.


Dominika Cibulková je z exotiky späť a RTVS ju pozvala do relácie Silná zostava diskutovať na tému: Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme. "Na jednej strane máme lockdown, nemôžeme vyjsť z domu po 20.00 h a prekročiť hranice okresu, na strane druhej, nájdu sa medzi nami aj takí, ktorí majú odvahu a na dovolenku do zahraničia pokojne vycestujú. Jedni týchto dovolenkárov zatracujú, iní ich obhajujú. Strácame pocit spolupatričnosti alebo naopak, stávame sa precitlivelými? Cestovať alebo necestovať v čase korony? Prinášajú k nám nové mutácie práve dovolenkári? Mala by vláda zatvoriť hranice?" avizuje RTVS reláciu, ktorú bude naživo vysielať vo štvrtok 18.3. o 21.35 h na Jednotke.

Odporúčame aj: Cibulková reaguje na ponuku ministerstva: Chcem ako dobrovoľníčka pomáhať v prvej línii

Po kauze prednostného očkovania ministerstvo zdravotníctva zorganizovalo pre bývalú tenistku tlačovú besedu, v ktorej sa prezentovala ako dobrovoľníčka na odberovom mieste. Fotky z tejto akcie si tenistka dala na Facebook, na Instagram už nie.

 V diskusnej relácii Silná zostava privíta moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová okrem tenistky aj epidemiologičku Alexandru Bražinovú, politologičku Anetu Világi a komičku Simonu Salátovú.