Najnovšia multiplatformová televízia SWAN GO je odteraz dostupná aj pre ďalšiu značku televízorov

Najnovšia multiplatformová televízia SWAN GO je odteraz dostupná aj pre ďalšiu značku televízorov

Začiatkom roka spoločnosť SWAN uviedla na trh špeciálnu televíznu aplikáciu určenú pre televízory značky Samsung, ktorá plnohodnotne nahrádza klasický set-top box. Zákazníci prostredníctvom vstavanej aplikácie, ktorú si vedia stiahnuť cez aplikačný obchod priamo vo svojom smart televízore, môžu nerušene sledovať televízne kanály, nahrávať relácie, využívať 7-dňový archív vrátane ďalších funkcií, ktoré nájdu v klasickom set-top boxe. 

Po úspešnom uvedení aplikácie pre renomovaného kórejského výrobcu, sa portfólio podporovaných zariadení opäť rozrástlo. Tentokrát na radu prišla ďalšia vyhľadávaná značka televízorov - LG.

Aplikácia pre televízory LG obsahuje rovnaké funkcie ako jej identická dvojička pre modely Samsung. Zákazníci, ktorí vlastnia televízor renomovanej značky nájdu uvedenú aplikáciu v stavanom aplikačnom obchode. Po nainštalovaní a zadaní párovacieho kódu, ktorý si vygenerujú cez webové rozhranie moje.swango.sk, môžu začať sledovať internetovú televíziu SWAN GO priamo na svojom televízore bez nutnosti mať pripojený set-top box.

"Sme veľmi radi, že dnešným dňom môžeme oznámiť, všetkým našim ako aj budúcim zákazníkom, že naša multiplatformová televízia SWAN GO sa opäť rozrástla o ďalšie podporované zariadenie a je dostupná pre najväčšie portfólio zariadení, ktoré sa tešia obľube Slovákov. Okrem televízorov značky LG a Samsung, môžu zákazníci našu televíziu bezproblémovo sledovať cez Apple TV, Android TV, respektíve všetky zariadenia s iOS ako aj cez zariadenia s podporou OS Android," povedal Ján Matiaska, vedúci produktového oddelenia SWAN.

TV SWAN GO je dostupná pre najširšiu ponuku zariadení na trhu

Zákazníci, ktorí hľadajú nový spôsob ako sledovať domácu televíziu isto ocenia najširšiu podporu zariadení, ktorá je momentálne na trhu. Okrem štandardnej ponuky sledovania SWAN GO cez klasický set-top box, môžu využiť aj ďalšie platformy ako už spomenuté vstavané aplikácie v televízoroch renomovaných výrobcov Samsung či LG. Aplikácia SWAN GO je dostupná aj pre zariadenia Apple TV / iOS alebo Android TV / OS Android. Rozhranie Android TV si v posledných rokoch našlo cestu do viacerých televízor vyhľadávaných značiek. V aktuálnej ponuke smart televízorov dostupnej na Slovensku vybavených práve týmto systémom, si zákazníci vedia vybrať z viacerých značiek napr. Sony, Philips, Panasonic JVC, Thomson, Orava, TCL a podobne.

„Ešte predtým ako sme uviedli novú televíziu na trh, našou hlavnou myšlienkou bolo, aby všetci zákazníci, ktorí majú novšie smart televízory, ich mohli plnohodnotne využívať aj vďaka našej aplikácie SWAN GO, ktorá je dostupná pre najširšie portfólio zaradení na domácom trhu. Stačí si ju vyhľadať v konkrétnom aplikačnom obchode pod názvom SWAN GO a jednoducho stiahnuť," dodal Ján Matiaska.

Žiadne obmedzenia, televíziu SWAN GO môžete sledovať odkiaľkoľvek

Obrovskou výhodou novej multiplatformovej internetovej televízie SWAN GO je práve jej univerzálnosť z pohľadu konektivity. Zákazník sa nemusí viazať na žiadneho konkrétneho internetového providera. Na to aby mohol nerušene sledovať svoju internetovú televíziu SWAN GO cez set-top box, prípadne prostredníctvom akejkoľvek iné platformy, ktorú zákazník preferuje, (vstavaná aplikácia v televízoroch Samsung alebo LG, Apple TV / iOS, Android TV/ OS Android, webový prehliadač na počítači, notebooku alebo v mobilnom telefóne), mu stačí len stabilné internetové pripojenie.

"Zákazníci, ktorí hľadajú multiformatove riešenia si isto prídu na svoje. Rovnako aj podpora rôznych internetových konektivít dodáva televízii SWAN GO úplne iný rozmer. Časy kedy sme sa museli obmedzovať, či prispôsobovať službám sú už dávno preč. Dnes je to presne naopak, služby sa prispôsobujú našim potrebám a sú tu vtedy, keď ich najviac potrebujeme. Ukážkový príklad je služba SWAN GO, ak chcem pozerať futbalový zápas, chcem ho pozerať hneď, tu a teraz a nie sa limitovať. Prostredníctvom našej služby SWAN GO, ktorá poskytuje najširšie multiplatformové riešenia je to možné," doplnil Ján Matiaska, vedúci produktového oddelenia SWAN.

Televízia SWAN GO už od 3,99€ mesačne

Základný balíček internetovej televízie SWAN GO obsahuje viac ako 25 televíznych kanálov a umožňuje využívanie služby paralelne na dvoch platformách súčasne. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú objednať si novú televíziu SWAN GO, majú na výber z viacero možností. Tí, ktorí uprednostňujú klasický set-top box, prípadne majú televízor staršieho dáta, alebo inej značky, pre ktoré nie sú určené aplikácie, môžu si ho pri zriadení služby objednať.

Za predpokladu, že zákazník nemá záujem o set-top box, stačí, ak si stiahne aplikáciu pre niektorý z uvedených smart televízorov, alebo využije ďalšie multiplatformové riešenie Apple TV/iOS, Android TV/OS Android, prípadne webový prehliadač. Každé z ponúkaných riešení umožňuje pohodlné sledovanie internetovej televízie SWAN GO, všetko záleží len od preferencií zákazníka.

"Všetkým našim zákazníkom pri zriadení služby ponúkame možnosť sledovania SWAN GO na ďalších dvoch zariadeniach súčasne. Zjednodušené povedané, zákazník môže pozerať napríklad cez set-top box svoj obľúbený seriál v obývačke, pričom jeho deti kľudne vedia sledovať rozprávky v detskej izbe cez vstavanú aplikáciu na niektorom z podporovaných televízorov, prípadne na tablete alebo cez mobilný telefón," dodal Ján Matiaska. "Keďže televízia SWAN GO nie je fixovaná na konkrétnu adresu, môžete si ju zobrať kdekoľvek so sebou, na chalupu, k starým rodičom, jednoducho kamkoľvek, kde bude internetové pripojenie," uzavrel Ján Matiaska.

Pre viac informácii o kompletnej ponuke multiplatformovej televízie SWAN GO vrátane ďalších informácii môžete navštíviť ktorékoľvek SWAN CENTRUM, prípadne kontaktovať zákaznícku linku 0650 123 456 alebo kliknúť na oficiálnu stránku https://www.swan.sk/

Doplňujúce odkazy k aplikácii SWAN GO, priame linky na stiahnutie aplikácie pre iOS a OS Android: