Print this page

Všetko o reštarte podnikania počas pandémie na TA3 už tento piatok Foto: TA3

Prijatie protipandemických opatrení vládou zasiahlo nielen malých či stredných podnikateľov, ale aj veľké firmy či autodopravcov. Viacerí museli prepustiť svojich zamestnancov, iné firmy zas zvolili pre ľudí prácu z domu. Je podpora zo štátu pre reštart podnikania firiem, ktorých pandémia zasiahla, dostatočná? Ako bude vyzerať návrat k podnikaniu po dlhých mesiacoch? Viac informácií sa dozviete v tematickom dni už tento piatok na TA3.

V štúdiu privítame poradkyňu ministra hospodárstva Janu Kiššovú, Vladimíra Sotáka z Klubu 500 a ďalších odborníkov z oblasti podnikania. Prinesieme aj rozhovor s českým reštauratérom a šéfkuchárom Zdeňkom Pohlreichom.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 21. 5. 2021 na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Sledujte TA3 v piatok 21. mája 2021 od 8.30

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.