Print this page

Leto na TA3. Menej politiky, viac oddychových a užitočných tém Foto: TA3

Televízia TA3 mení počas letného obdobia svoju programovú štruktúru. Pauzu bude mať viacero formátov ako napr. relácia Téma dňa, Investujeme, Za oponou a V politike.

Naopak, relácie Umenie na TA3 a Showbiz ostávajú v štruktúre aj počas leta s prémiovými vydaniami. Po ťažkom pandemickom období, ktoré bolo pre kultúru takmer devastačné, chce Televízia TA3 vyjadriť podporu celej kultúrnej obci a umelcom.

Z pôvodných formátov sa budú aj naďalej vysielať aj relácie Dobré správy, Za hranicami, Tak takto?!, Motoring, Biznis, Svet technológií či magazín Spektrum.

Prázdninová štruktúra bude posilnená o aktuálnu novinku Letný seriál TA3, ktorý štartuje už budúci týždeň. Ide o sériu rozhovorov v rámci denného vysielania od pondelka do štvrtka, ktoré budú zamerané na zdravý životný štýl a rôzne praktické rady. V úvodnej časti Letného seriálu TA3 sa budeme venovať cvičeniu po prekonaní ochorenia Covid-19, bližšie sa pozrieme na správne nastavenie pohybových aktivít pre ne-športovcov, cvičenie matiek s deťmi a seniorov. Letný seriál TA3 uvedieme prvýkrát vo vysielacej štruktúre v pondelok 5. júla o 10.30 hod.

Foto: TA3

Televízia TA3 chce podporiť aj turizmus na Slovensku, preto do vysielania zaradí reportážno-dokumentárne cykly Leto na Slovensku a Nepoznané Slovensko. Predstaví v nich známe aj menej známe historické, prírodné či umelecké atrakcie zo všetkých kútov Slovenska. V lete si diváci budú môcť pozrieť aj premiérové športové dokumentárne seriály Napriek všetkému o životných príbehoch slávnych športovcov a Výzva o adrenalínových športoch.