Print this page

Fortuna ligu prinesie VOYO, Dajto aj Nova Sport, aj so sprievodnými reláciami (VIDEO) Foto: Markíza

Streamovacia služba VOYO od piatka, 23. júla prináša všetky zápasy Fortuna ligy v sezóne aj ďalšie relácie: sprievodné štúdiá, futbalový magazín a talkshow.

Sprievodné štúdiá bude športová redakcia TV Markíza pripravovať v spolupráci s Úniou ligových klubov (ÚLK) ku každému televíznemu zápasu, ktoré budú okrem služby VOYO súbežne vysielané na staniciach Nova Sport (vybraný zápas každý piatok) a Dajto (vybraný zápas každú nedeľu).

„V rámci štúdia sa bude moderátor s futbalovým odborníkom venovať konkrétnemu zápasu, zostavám tímov, analyzovať kľúčové herné situácie zo zápasov. Budeme využívať aj grafiku (program kola, výsledky kola, tabuľky, zostavy, štatistiky kľúčových hráčov) a súčasťou vysielania štúdia budú aj predzápasové a pozápasové rozhovory s hráčmi a trénermi,“ povedal šéfredaktor športu TV Markíza Martin Lisý.

Nový magazín s názvom GÓÓÓL! bude na ploche 35 minút prinášať víkendový súhrn všetkého podstatného z diania vo Fortuna lige. Predplatitelia služby VOYO na Slovensku aj v Česku si ho budú môcť v premiére pozrieť vždy v pondelok o 18:00 hod., pričom zaradený bude aj do vysielania staníc Dajto a Nova Sport.

Moderátor v štúdiu každý týždeň privíta futbalového experta, s ktorým sa bude venovať uplynulému kolu Fortuna ligy. Redaktori budú so spravodajským kamerami pokrývať všetkých 6 zápasov daného kola (piatok, sobota, nedeľa), pripravovať ich zostrihy, reakcie trénerov a hráčov. Súčasťou magazínu GÓÓÓL! budú tiež krátke dynamické zostrihy do pravidelných rubrík ako hráč kola, mužstvo kola, futbalové osobnosti z histórie, či top momenty kola.

Ďalšou novinkou v ponuke služby VOYO bude futbalová talkshow s názvom V POLČASE, ktorá bude hodnotiť a analyzovať futbalové udalosti na slovenských trávnikoch. Premiérové vydania budú do ponuky slovenskej aj českej verzie služby VOYO pribúdať každý štvrtok o 18:00 hod., k dispozícii budú aj návštevníkom spravodajského portálu TVnoviny.sk a zaraďované budú tiež do vysielania staníc Dajto a Nova Sport.

„V talkshow sa bude moderátor s hosťom venovať aktualitám a zaujímavostiam, ktoré sa udiali v slovenskom futbale, ako napríklad prestupy hráčov, príchody a odchody trénerov. Diskusia neobíde ani témy týkajúce sa programu nasledujúceho kola so zameraním na top zápasy,“ prezradil Lisý.

Nová sezónu Fortuna ligy odštartovala v piatok zápasom AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble. V nedeľu, 25. júla 2021, uzavrie 1. kolo Fortuna ligy súboj Trnavy s Pohroním na Dajto, s výkopom o 20:00 hod. a so začiatkom štúdia opäť od 19:35 hod. A štyri zostávajúce zápasy úvodného kola: Liptovský Mikuláš – Slovan, Ružomberok – Senica, Žilina – Sereď a Michalovce – Dunajská Streda bude Markíza vysielať na VOYO vždy od 18:00 hod.