Print this page

V Magio TV pribudla videoknižnica National Geographic Zdroj: National Geographic

Slovak Telekom a National Geographic uvádzajú na slovenský trh úplne novú videoknižnicu dokumentárnych seriálov National Geographic, ktorá bude od 9. augusta dostupná v rámci videotéky internetovej televíznej platformy Magio GO a digitálnej Magio televízie.

„Nová videoknižnica National Geographic ponúkne divákom oceňované populárno-náučné seriály plné dychberúcich záberov na nadčasové aj aktuálne témy. Zákazníci televíznych služieb Slovak Telekom získajú prístup k VOD kolekcii zahŕňajúcej to najlepšie z dielne National Geographic a National Geographic Wild, pričom nebudú chýbať ucelené série aj samostatné časti,“ informuje Slovak Telekom v tlačovej správe.

„Máme nesmiernu radosť, že môžeme v spolupráci so Slovak Telekom ponúknuť divákom na Slovensku túto skvelú príležitosť sledovať unikátnu dokumentárnu tvorbu National Geographic a National Geographic WILD, nie len cez televízne vysielanie, ale tiež cez novú prémiovú službu Videoknižnice National Geographic,“ povedala Marlena Pasowski, riaditeľka oddelenia distribúcie TV kanálov pre strednú Európu, The Walt Disney Company.

„Veríme, že touto špeciálnou spoluprácou s National Geographic potešíme všetkých fanúšikov kvalitných dokumentárnych seriálov. Do Videopožičovne pribudnú stovky hodín dokumentárneho video obsahu pre zákazníkov našich TV služieb, a to bez ďalších poplatkov,” hovorí Marcel Šatanek, riaditeľ pre TV služby Slovak Telekom.

Viac ako 400 epizód v 35 tematických okruhoch

Videoknižnica National Georgaphic bude zahŕňať rozmanité témy v celkovo 35 okruhoch zameraných na prírodu, vesmír, históriu, vedu, techniku, prírodné katastrofy a mnoho ďalších. Ponuka relácií na pozeranie bude každý mesiac aktualizovaná.
Medzi tie najlepšie hodnotené seriály tituly patria Neobyčajná planéta (89% podľa ČSFD), Nehostinná planéta (92% podľa ČSFD), či Európa z výšky (86% podľa ČSFD).

Zoznam seriálov National Geographic vo Videopožičovni počas augusta:
Predátori
Prírodné katastrofy
Vesmír
Zločin
2. svetová vojna
Mimozemšťania
Nacisti
Technika