Print this page

SledovaniTV začalo spolupracovať s brnenskou zoo a v septembri ponúka kanály Sport1 a Sport2 zadarmo

Poriadna porcia športových prenosov zadarmo. Až do konca septembra si môžu všetci zákazníci SledovaniTV užívať šport na kanáloch Sport1 a Sport2 zadarmo. Na aké športové udalosti sa tu môžu diváci tešiť práve v septembri? Seriál Formuly 1 sľubuje hneď 3 závody. Najprv to bola Veľká cena Holandska, nasledujúci víkend seriál presunie z talianskej Monzy a posledný septembrový víkend sa bude pretekať v ruskom Soči.

Fanúšikov hokeja uspokojí Hokejová liga majstrov. Česi a Slováci tu môžu fandiť 4 svojim zástupcom - Spartu, Mladú Boleslav a Třinec doplní Slovan Bratislava. Sport1 a Sport2 ponúkne aj súboje v druhej najlepšej lige sveta - ruskej KHL.
Kanály sú nabité tiež futbalom - ponúknu európsku kvalifikáciu na MS 2022, portugalskú Ligu NOS, tu diváci môžu fandiť na súpereniu Sportingu, Benficy alebo Porte, ale aj Európskej lige UEFA, kde 30. septembra Sparta odohrá vysoko atraktívny duel proti škótskym Rangers.

Tých v minulej sezóne vyradila Slavia, ktorá v Európskej konferenčné lige UEFA narazí na ťažkých súperov z Holandska alebo Nemecka. Druhý český zástupca Jablonec má po žrebe reálnu šancu na postup zo skupiny.
Na svoje si prídu aj priaznivci ďalších športov. Z amerického futbalu vysiela Sport1 a Sport2 univerzitnú ligu NCAA, fanúšikom hádzanej nesmie uniknúť EHF Liga majstrov v hádzanej žien.

Nové kanály v spolupráci s brnenskou zoo

Ďalšou novinkou je spolupráca s brnenskou zoo, ktorá nám v SledovaniTV robí veľkú radosť. Keď sme premýšľali, komu by sme ako firma v čase jarného Lockdown pomohli, bola brnenská zoo prvá voľba. Nápad na spoluprácu našiel pozitívnu odozvu aj v zoo a vymysleli sme spoločne hneď niekoľko vecí. Tou hlavnou vecou je, že sme adoptovali ľadový medvedicu Coru a papagáje eklekty rôznofarebné.

Ďalej do všetkých našich balíčkov pridávame 5 nových kanálov, ktoré vznikli v spolupráci s brnenskú zoo. V 3 z nich sa diváci môžu preniesť priamym prenosom do zoo a zistiť, čo robí ľadový medveď či hnedá medvedica alebo africké zvieratá vo výbehu Safari. Priame prenosy dopĺňa video s tými najlepšími zábermi z brnianskej zoo a video s komentovanými kŕmeniami, ktoré vznikli v čase Lockdown.

Priame prenosy si môžte pozrieť tu:

Africká dediny → sledovanitv.cz/home#zoo_brno_a_vesnice
Medveď kamčatský → sledovanitv.cz/home#zoo_brno_m_kamcatsky
Medveď ľadový → sledovanitv.cz/home#zoo_brno_m_ledni

Videá

Život v zoo → sledovanitv.cz/home#zvirata_v_zoo
Komentovaná kŕmenie → sledovanitv.cz/home#komentovana_krmeni

Chceli by sme tiež motivovať všetkých, ktorí sa rozhodnú brnenskú zoo podporiť. Všetci adoptívni rodičia od nás preto dostanú darčekový poukaz na balíček Standard na 1 mesiac zadarmo. Stačí adoptovať zvieratko cez systém BrnoID a voucher s kódom na televíznej balíček dostanú darcovia automaticky.

O SledovaniTV

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 160 televíznych kanálov a viac ako 50 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pozastaviť, pretáčať, služba umožňuje spätné prehratie v dĺžke až 7 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulky i rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celej rade odlišných zariadení. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a ponovom aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set-top-boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je tiež podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.

SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 600 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na slovenské a sústredí sa na expanziu do zahraničia.