Print this page

Orange TV nahradí nová služba - Skylink TV pre Orange Foto: Orange

Spoločnosť Orange dnes oznámila, že do svojho portfólia dnes pridala novú satelitnú televíznu službu Skylink TV pre Orange. Služba postupne nahradí doterajšiu Orange TV cez satelit a bude pevnou súčasťou portfólia televíznych služiebé Orangu.

„Novinka prináša bohatý televízny obsah a množstvo ďalších výhod pre zákazníka pri spojení s ďalšími službami,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

Počas prvých dvoch týždňov bude služba dostupná primárne pre existujúcich satelitných zákazníkov, ktorí môžu prejsť na Orange TV cez kábel (ak sú v pokrytí fixnej televízie) alebo na novú Skylink TV pre Orange. Orange svojich existujúcich zákazníkov postupne so zvýhodnenou ponukou oslovuje sám. „Zákazník nezaplatí žiadne poplatky spojené s ukončením služby alebo zriadením novej služby,“ avizuje operátor. Noví zákazníci si budú môcť novinku zakúpiť od 6. októbra 2021.

„Do budúcna sa plánujeme zamerať najmä na televízne služby, ktoré nám umožňujú poskytovať bohatší obsah s vyššou pridanou hodnotou pre zákazníka. Zároveň však chceme, aby mal v Orangei každý zákazník k dispozícii kompletné portfólio služieb, z ktorých si vie vybrať bez ohľadu na to, v akej lokalite býva. Preto sme sa začiatkom roka síce rozhodli prestať predávať našu vlastnú Orange TV cez satelit, a zároveň zvoliť iný koncept poskytovania satelitnej televíznej služby,“ približuje rozhodnutie Martin Hromkovič, riaditeľ úseku B2C marketingu a značky v Orangei.

„Som rád, že v ponuke za taký krátky čas pribudla úplne nová služba, ktorú budeme poskytovať na báze partnerstva so spoločnosťou Canal+. Spolu s našou dlhodobou orientáciou na poskytovanie konvergentných služieb to znamená, že v Orangei budú môcť zákazníci bez ohľadu na lokalitu získať nielen kvalitné hlasové, internetové a televízne služby, ale k nim aj množstvo ďalších výhod,“ dodal Hromkovič.

Skylink TV pre Orange obsahovo kopíruje štandardnú ponuku Skylink-u. „V Orangei ju zákazníci môžu získať s množstvom výhod – v kombinácii s ďalšími službami totiž môže zákazník dostať zľavy na mesačné poplatky za televíziu i doplnkové balíčky, inštaláciu a inštalačné balíčky môže mať už od 20 eur, ale získať môže aj zľavu na mesačný poplatok za svoj internetový paušál. Pri spojení služieb do Love, samozrejme, navyše získa aj všetky aktuálne Love benefity,“ avizuje operátor.