Print this page

TA3 pripravuje mimoriadne vysielanie k voľbám v ČR (VIDEO) Foto: TA3

Televízia TA3 pripravuje mimoriadne vysielanie k českým parlamentným voľbám. Naši susedia budú rozhodovať o novom zložení Poslaneckej snemovne 8. a 9. októbra 2021, a naše štáby budú pritom, oznámila televízia.

 "Udrží sa Andrej Babiš v premiérskom kresle alebo ho nahradí súčasná opozícia? Kto povedie krajinu a ako nás to ovplyvní? Sledujte špeciálne vysielanie Televízie TA3 s nasledovným programom."

 

V piatok 8. októbra o 15:00 hod. v Štúdiu TA3 moderátorka Roberta Nosko Gregorová priblíži priebeh prvého volebného dňa. Jej hosťom bude politológ Jan Kubáček a priamo z Prahy sa prihlásia zahraniční redaktori Tomáš Verníček a David Vozdecký.
 
V sobotu 9. októbra v mimoriadnom Štúdiu TA3, ktoré sa začne o 13:45 hod., môžu diváci sledovať už prvé odhady volebných výsledkov.

Chýbať nebudú prvé reakcie a analýzy. Hosťami v štúdiu budú bývalá diplomatka a politička Magda Vášáryová a politológ z Ústavu politických vied SAV Juraj Marušiak. Aktuálne informácie priamo z volebných centrál z Prahy budú prinášať redaktori TA3.