Print this page

Futbalový fanúšik dostal za nevhodné správanie k reportérke zákaz vstupu na tri roky na zápas (VIDEO) Reprofoto youtube Fcm Spor

Fanúšik futbalového tímu Fiorentiny dostal trojročný zákaz vstupu na štadión za nevhodné správanie k televíznej reportérke.

Štyridsaťpäťročný muž novinárku po sobotňajšom zápase v Empoli v živom vysielaní plesol po zadku.

Reportérka lokálnej Toscana TV Greta Beccagliaová krátko po skončení toskánskeho derby, ktoré domáce Empoli vyhralo 2:1, natáčala živý vstup pred štadiónom. Jeden z prechádzajúcich hosťujúcich fanúšikov ju udrel po zadku, pričom z televíznych záberov sa zdá, že si predtým do dlane napľul.

Muž bol následne identifikovaný a za svoje správanie po porážke svojho tímu sa ospravedlnil.

Pľuvnutie poprel, vraj len kašľal. Policajný prezident Florencie mu už udelil trojročný zákaz vstupu na štadión Fiorentiny, tým však pre neho prípad nekončí.
Beccagliaová totiž ospravedlnenie za dostatočnú satisfakciu nepovažuje a muža zažalovala. "Ospravedlnenia? Ani som ich nečítala, ale aj tak ich neprijímam. Bojujem svoju vlastnú bitku a tiež za všetky dievčatá, ktoré takto trpia dennodenne, aj keď pri tom nie sú kamery," povedala dvadsaťsedemročná reportérka.