Print this page

Sledovanie TV prináša vianočný darček pre svojich zákazníkov: 17 kanálov zadarmo a ďalšie novinky Ilustr. foto: Sledovanitv

Podobne ako vlani, aj tento rok dodrží SledovaniTV svoju tradíciu: Vianoce v znamení obrovskej porcie zábavy zadarmo. Našim zákazníkom nadelíme 17 atraktívnych televíznych programov a bonus v podobe videotéky:

• 13 kanálov z rodiny FilmBox
• videotéka FilmBox OD so 159 filmami
• filmový kanál AMC a detský kanál Jim Jam
• dokumentárny kanál National Geographic a detský kanál Disney Channel

Všetko bude bezplatne dostupné zákazníkom, ktorí využívajú balíček Základ (v ČR) alebo Základný (na Slovensku) a vyšší (Resp. základné balíčky u partnerov: Štart, Štartovací, Štartovací ISPA, Start, Start Plus, Start Komplet, Startovací a Rodinný)

Od 1. decembra sú dostupné prvé 2 z nich - kanály Jim Jam a AMC. Budú dostupné zadarmo po celý december. Od 18. decembra sa pridá zvyšok kanálov, ktoré zákazníkom zostanú dostupné po celú dobu Vianoc a až do 2. januára.

Akciu môžu využiť nielen existujúci zákazníci, ale aj tí noví. Balíček Základ si môžu vyskúšať za 1 Sk (10 centov na Slovensku) na celý mesiac. V decembri k nemu dostanú navyše zadarmo balíček HBO obsahujúci 5 filmových televíznych kanálov a videotéku HBO GO.

Ďalšou novinkou, ktorá používateľom spríjemní Vianoce, je zvýšenie timeshiftu pri kanáloch Českej televízie zo 7 na 30 dní (Okrem balíčkov Základ a Štandard na Slovensku). Podstatne sa tým zvýši množstvo obsahu, ktorý si môže používateľ okamžite prehrať. Táto zmena nie je iba počas Vianoc, ale navždy.

O SledovaniTV

Sledovanie TV je IPTV, alebo internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 230 televíznych kanálov a viac ako 70 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje spätné prezretie v dĺžke až 7 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. Sledovanie TV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade odlišných zariadení. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a najnovšie aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set–top–boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. Sledovanie TV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.

Sledovanie TV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 600 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.